S3 mini CM11 Youtube uygulamasında videolar açılmıyor

Emre Köse

Hectopat
Katılım
27 Ocak 2013
Mesajlar
185
Yer
Ankara
Başlıkta da yazdığım gibi CM11 Android 4.4.4 yükledim telefonuma ama mobil veriden ve wi-fi ile Youtube'da videolar açılmıyor. "Bir hata oluştu daha sonra tekrar deneyin" yazısı çıkıyor ne yapmam lazım?
 
Yine aynı yerden mi yükleceğiz?

Foruma giremiyordum bir kaç gündür :/ Neyse güncelledim. Sonra Youtube'u silip tekrar kurdum videolar açılıyor fakat görüntü eskisi gibi değil. Pixel pixel bir değişik yani. Ayrıca Twitch.tv uygulamasında da videolar açılmıyordu güncelledim hâlâ açılmıyor. Ne yapmam lazım?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Twitch içine girmeseydi Gapps dosyasında sorun vardır derdim ama işin içine Twitch girince garip oldu.

Ama yine de başka bir Gapps dosyası ile deneyin.
 
Tam hatırlamıyorum da galiba normal Gapps olanı kurmaya çalışmıştım hata vermişti. Ben de micro'yu kurayım dedim. Neyse şimdi deneyeyim başkası ile.

Yok olmuyor. Bugün CM'ye güncelleme gelmiş onu da yükledim. Gapps'i de değişik dosyadan yükledim. Yine Youtube pixel pixel ve yine Twitch'te videolar açılmıyor.

Güncel
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Cm'nin kendi sürümleri var nightly olanlar günden güne değişenler ve stabil olanlar günlük kullanıma uygun. Stabil sürümüne bak o sorunsuz çalışacaktır diye tahmin ediyorum.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı