Şalter paneline yakın durmak zararlı mı?

Randomizer

Femtopat
Katılım
7 Mayıs 2023
Mesajlar
27
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Okulda duvar kenarında oturuyorum. Bluetooth kulaklığımı taktığımda cızırtı geldiğini fark ettim. Duvardan uzaklaştığımda cızırtı sesi kayboluyordu. Daha sonrasında koridora çıkıp duvarın diğer tarafına baktığımda üzerinde "Ölüm Tehlikesi" yazan bir şalter paneli olduğunu gördüm. Duvarın bir tarafında ben varım diğer tarafında şalter paneli var. Sınıfın içerisinde duvardan 1 metre uzaklıkta bile Bluetooth kulaklığımda cızırtılar duyuyorum ve uzaklaşınca cızırtı gidiyor. Okul başladığından beri aynı yerde şalter panelinin öbür tarafında duvar kenarında oturuyorum. Bu şalter panelinin oluşturduğu radyasyon ya da elektromanyetik alan zararlı mı? Benim üzerimde bir zararı olmuş mudur?

Okulda duvar kenarında oturuyorum. Bluetooth kulaklığımı taktığımda cızırtı geldiğini fark ettim. Duvardan uzaklaştığımda cızırtı sesi kayboluyordu. Daha sonrasında koridora çıkıp duvarın diğer tarafına baktığımda üzerinde "ölüm tehlikesi" yazan bir şalter paneli olduğunu gördüm. Duvarın bir tarafında ben varım diğer tarafında şalter paneli var. Sınıfın içerisinde duvardan 1 metre uzaklıkta bile Bluetooth kulaklığımda cızırtılar duyuyorum ve uzaklaşınca cızırtı gidiyor. Okul başladığından beri aynı yerde şalter panelinin öbür tarafında duvar kenarında oturuyorum. Bu şalter panelinin oluşturduğu radyasyon ya da elektromanyetik alan zararlı mı? Benim üzerimde bir zararı olmuş mudur?

Duvarın kalınlığı 30cm civarı ancak şalter paneli duvarın içine gömülü o yüzden panel ile aramızda kalan duvar kaç cm bilmiyorum.
 
Son düzenleme:
Geç döndüğüm için özür dilerim. 3 farklı kişi 3 farklı kulaklıkla denedik. 3'ünde de duvara yaklaşınca cızırtı yapıyor. Duvardan uzaklaştığımızda kesiliyor.
Okul yetkililerine danışın, dediğim gibi uzun vadede sorun yaratır.

Aynı zamanda oturduğun yeri bu sebeple değiştirmek istediğini hocana ilet.
 

Geri
Yukarı