Samsung Galaxy Tab 3 7.0 WiFi SM-T210 Tabletim Rootlu mu ?

Peki recep bey dediğiniz gibi sürümü yükleyeceğim gerçi root yüklemeye yabancı değilim ama odin ile ilk defa deneyeceğim root yüklemeyi.

Ben bu mesajınızı görünce tabletin başına bir şey gelecekmiş gibi zannediyorum. Yazmak istediğinizi yazıya dökemediniz yada bilmiyorum demekten çekiniyorsunuz gibi geldi.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bu mesajınızı görünce tabletin başına birşey gelecekmiş gibi zannediyorum. Yazmak istediğinizi yazıya dökemediniz yada bilmiyorum demekten çekiniyorsunuz gibi geldi.

Yok usta biliyorum. Daha önce piranha tabletime rom attım. Hemen odini kullanmayacağım. Araştırıyorum video filan seyrediyorum yanlış bir şey yapmayım diye. Hemen öyle sarılmak istemiyorum yani rom atma işine.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Daha önce rom attım dediniz ya yukarıdaki mesajınızda endişemi giderdiniz diyebilirim. Root yükleme derseniz öyle bişey yok da ondan endişelendim :) Android root yapma diye biliyoruz ondan.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Eyvallah usta ben o rom'u atarım 1.cide olmazsa 2.cide olur. Genelde hiç sorun yaşamadım rom atarken. Aklıma takılan şey bu Odin'deki 'BL-AP-CP-CSC' formatları ne demek oluyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bende samsung tablet olmadığından ben yabancıyım kusura bakma mid tablet var bende eskiden kalma :) Onda rom atma sadece micro-sd kart ile olduğundan masaüstü programlarla denemedim bilmiyorum.
 
Playstore'dan ya da ayarlardan değiştirebilirsiniz. Olmadı Launcher kurun. Ayrıca bu işlem root etmak değil. Ben size orijinal ROM verdim. Bunu bi açıklığa kavuşturalım.

Playstore'dan veya ayarlardan nasıl değiştirebiliriz, sadece duvar kağıtı vss değişebiliyor. Launcher olarak önereceğiz bir tema var mı recep bey. Orjinal samsung touchwiz teması olarak. Evet rom ben orda yanlış yazdım root diye.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı