Samsung S24 Ultra mı iPhone 14 Pro Max mi?

h00kie

Femtopat
Katılım
30 Eylül 2023
Mesajlar
41
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bu yaz tatilinde yeni bir telefona geçeceğim ve bu 2 telefon arasında gidip geliyorum. Normalde koyu bir Android fanıyımdır, Android'in her özelliğiyle IOS'u geride bıraktığını düşünürüm. Ama geçenlerde abimin iPhone 14 Pro Max alması üzerine benim de aklımı çelmeye başladı. Sizce hangisini almalıyım? Samsung'un Google'da dosya indirebilme, batarya kapasitesi veya 100x Zoom gibi özelliklerle IPhone'u geride bıraktığını düşünüyorum ama yine de size sorayım dedim.

Edit: Bütçe pek önemli değil telefonu yurtdışından almayı planlıyorum.
 
Son düzenleme:
Şu an 14 PM almak mantıksız. Aynı paraya 15 PM alınabiliyor. O fiyatlara çıkınca ister istemez değerini koruması önemli bir kriter olmalı. Bu yüzden 15 PM almanızı öneririm.
Dostum yurt dışı malı olacak bunu söylemeyi unutmuşum. Zaten Türkiye'de bu şartlarda bu kadar para bayılarak telefon almak bence mantıksız. Bu yüzden fiyata bakmadan cevap verirseniz sevinirim
 
iPhone kullanıcısıysanız iPhone alın. 2 ay önce akrabalarımdan birini iPhone 8 Plus'tan S24 Ultra'ya geçirdim hâlâ daha alışamadım diye beni deli ediyor.
 
IPhone'un ayrı bir havası var tabii S24 daha iyi bir cihaz ama yine de bunu bile bile ben iPhone 14 Pro Max alırdım.
 
IPhone'un ayrı bir havası var tabii S24 daha iyi bir cihaz ama yine de bunu bile bile ben iPhone 14 Pro Max alırdım.
Emin olun o hava sadece ülkemizde geçerli, yurt dışında iki markaya da normal bir cihaz üreticisi olarak bakılıyor. Genelde düşük kalitedeki insanlar "abi iPhone yaa" havasına giriyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı