SD kart tableti yavaşlattı

suzerain

Hectopat
Katılım
4 Kasım 2018
Mesajlar
470
Çözümler
2
Herkese hayırlı günler. Huawei MatePad SE tabletimin depolama alanı yetersiz olduğu için linkteki SD kartı satın aldım. (Kingston 64 GB microsdxc canvas select Plus hafıza kartı Sdcs2/64gb)


Okuma hızı 100/mbps'ye kadar diyor ancak Wild Rift uygulamasını yüklememe dahi izin vermiyor. Oyun dosyaları doğrulanırken 5-10 dakika kadar beklettikten sonra cihaz kendini ana menüye atıyor. Uygulamayı direkt olarak SD karta taşımayı da bulamadım. Birkaç defa uygulamayı silip yüklesem de sonuç değişmedi. Tablet 32 GB versiyonu olduğu için cihazın kendi hafızası hiçbir şey yüklü olmasa dahi sistem dosyaları ve Wild Rift hafızayı doldurmaya yetiyor bu yüzden sürekli depo dolu uyarısı çıkıyor ve sinir bozucu olabiliyor. Bir çözüm yolu var mıdır bu durum normal mi?
 
Tabletinizin sd kartta uygulama çalıştırma yeteneğini bilmiyorum ancak bu kart hızlı bir kart değil. Hafıza kartından uygulama çalıştırmak için v30 a2 yazan çok hızlı kartlardan almanız lazım. Sd karta uygulama yükleme düzgün çalışmalı, kart iyi de olsa fayda etmeyebilir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı