Sea of Thieves TR yama var mı?

Barış Uysal

Kilopat
Katılım
28 Ağustos 2016
Mesajlar
506
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bazı arkadaşlar şöyle bir link göstermi, turkceyamaci'da. Çalışır mı bilmiyorum, yeni güncellemeler de oyuna karayip korsanları eklentisi geldi o tall Tales'lerde hiçbir etkisi olmaz mı orasını hiç bilemiyorum. Derken bir arkadaş aslında oyunun Türkçe önceden yapıldığını ancak şirketle henüz anlaşmalarının tamamlanmadığı için yayımlanmadığını söyledi. Dediklerine göre oyunun gizli klasörleri göster dedikten sonra çıkan bir kısmında kod satırını değiştirip Türkçe seçeneğinin aktif olmasını sağlayanlar varmış. Böyle bir şey mümkün mü veya oyunun güncel bir Türkçe yaması mevcut mu? Bu konuda bilgili arkadaşlarımızdan yardımını esirgememesini istiyorum. Tüm yapacağınız yorumlar ve bilgilendirmeler için şimdiden teşekkür ederim...
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bahsettiğiniz site virüs yayan bir site, oradan sakın indirmeyin. Sea of Thieves Türkçe oldu zaten bildiğim kadarıyla.
 
Bu eklenmiş olan şeyi aktif etme durumumuz nedir peki kod ayarlarıyla oynayıp? Birileri yapmış çünkü de nedir ne değildir nasıl yapılır yapılırsa ne olur?
Yapabilirsiniz, yukarıdaki arkadaşın paylaştığı linkte var nasıl yapıldığı. Ama riskli olduğunu söyleyeyim. 1 ay daha beklemeniz daha güvenli olacaktır, oyun dosyalarını değiştirmek hesabınız için sorun yaratabilir.
 
Bu appdata dosyası değiştirme ile mi yaptınız o şekilde ise ban riski konusundaki fikriniz nedir ihtimal olarak riski?

Hiçbir ayar yapmadım. Arkadaşlarım ve ben uzun süredir oynamıyorduk dün indirmeye karar verdik ve girdiğimizde oyun türkçeydi.
 

Geri
Yukarı