Servise verilen HP laptop modeli farklı görünüyor

atiii0728

Yoctopat
Katılım
1 Mayıs 2024
Mesajlar
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese merhaba. Birkaç gün önce BIOS güncellerken HP laptop 17-CN0010NT (4J0l5EA) dizüstü bilgisayarım kurulum hatası verdi. HP yetkili servisine götürdüm. Sorunum çözüldü. Eve geldim ve HP Support Assistant'ı açtığımda dizüstü bilgisayar modelimin HP laptop PC 17-C0000 (2W0j6av) olduğunu gördüm. Ayrıca laptopumu tamamen kapattığımda sadece ekran kapanıyor ve sistem çalışmaya devam ediyor. Sorun yanlış bir müdahale mi yoksa laptopumun parçaları mı değiştirilmiş? Hepinize teşekkür ederim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Direkt yanlış laptopu vermişler servise gidin.
 
Direkt yanlış laptopu vermişler servise gidin.
Yanlış derken benim kendi laptopum birinci görseldeki gri olan ama ismi görseldeki gibi farklı benimkinin modeli HP laptop 17-CN0010NT
HP sitesinde bu modeli ( c-0000) arattığımda alttaki siyah laptop çıkıyor. Emin olmadan servise tekrar gitmedim o yüzden foruma yazdım. Net bir cevaba ulaşabilirsem polis ya da avukatla gitmeyi düşünüyorum.


Ekran görüntüsü 2024-05-01 165116.png
Ekran görüntüsü 2024-05-01 165312.png
 
Hocam en iyisi servise gitmek çok farklı bir durum gibi geldi bana kendi laptopunuz ile aynı mı? Kasası vs.
 
Hocam en iyisi servise gitmek çok farklı bir durum gibi geldi bana kendi laptopunuz ile aynı mı? Kasası vs.

Evet laptopum aynı içindeki tüm belge ve uygulamalar, parolalar aynı duruyor. Bios u güncel olan farklı bir bilgisayarı, senin laptopa bağlayıp o şekilde biosu yeniden yükleyeceğiz dediler. Farklı bir bilgisayardan aktarım yapıldığı için mi ismi değişti yoksa laptopu açıp içinde mi oynama yaptılar ondan emin olamadığım için konuyu bir bilene sormak istedim. Kapat dediğimde de ekran kapanıyor sistem açık kalıyor orası da ilginç 20 yıldır pc kullanıyorum ilk kez başıma böyle bir olay geldi ondan kıllandım ben de. HP yetkili servis bir de yani aradım 1 mayıs kapalıyız cuma günü getirin format atalım dediler.
 
Evet laptopum aynı içindeki tüm belge ve uygulamalar, parolalar aynı duruyor. BIOS'u güncel olan farklı bir bilgisayarı, senin laptopa bağlayıp o şekilde BIOS'u yeniden yükleyeceğiz dediler. Farklı bir bilgisayardan aktarım yapıldığı için mi ismi değişti yoksa laptopu açıp içinde mi oynama yaptılar ondan emin olamadığım için konuyu bir bilene sormak istedim. Kapat dediğimde de ekran kapanıyor sistem açık kalıyor orası da ilginç 20 yıldır PC kullanıyorum ilk kez başıma böyle bir olay geldi ondan kıllandım ben de. HP yetkili servis bir de yani aradım 1 Mayıs kapalıyız cuma günü getirin format atalım dediler.

Dönme gibi bilgisayar yapmışlar hocam ne yalan söyleyeyim bende ilk defa böyle bir şey okuyorum.
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı