Sharkoon SHP650

Bir moderatör abinin önerisi ile aldım. İyi ki de almışım. Aşırı ucuz fiyatı, aşırı sessiz fanı, 2 tane 6+2 pcie güç kablosu, 80+ olması ve renkli renkli yerine siyah kablo olması. Kutu içerisinde, güç kablosu, sabitleme vidaları ve ne olduğunu anlamasam da küçük bir pakette küçük toplar geliyor. Beni bu fiyat bayağı şaşırttı. İtopya'da 280 liraya bulunuyor denmişti bana ama İtopya'ya sıcak bakmadığım için Hepsiburada'dan 320 liraya aldım. Sistemi ne kadar zorlasam da fan devrinde hiçbir artış olmadı. Size önerim Hadron gibi markalar alıp sistemi yakma tehlikesine gireceğinize biraz paraya kıyın böyle markalar alın. Benim Hadron PSU vardı yanmıştı sistemden hiçbir parça yanmadı ama anakart bazenleri garip çalışıyor.
 
Genelde ben tavsiye ederim. Büyük ihtimalle size de tavsiye ettim. Hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle :)
Cidden siz önermişsiniz :D. Teşekkür ederim. Ben kendim böyle F/p bir ürün bulamazdım :D.
 

Dosya Ekleri

  • hdasd.PNG
    hdasd.PNG
    24,7 KB · Görüntüleme: 116
Genelde ben tavsiye ederim. Büyük ihtimalle size de tavsiye ettim. Hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle :)
Hocam yeri değil biliyorum ama bir soru soracaktım. Gigabyte gb-b700h hakkında ne düşünüyorsunuz? Yakın zamanda alıcam ama fiyatı şüphe ettirdi. Yarı modüler ve 700 watt olmasına rağmen çok uygun. Bu fiyata tavsiye etmediğiniz powerboost, everest, gametech gibi firmaların güç kaynağı bulunuyor sadece.

@stevesm1221 hayırlı olsun bu arada. Bir an n11'de 310 TL'ye gördüğüm güç kaynağı markası sanıp sevinmiştim bu olumlu yorumunuzdan. :(
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı