Sıfırdan 40 günde 150.000 yapmak

livingonmyownn

Kilopat
Katılım
28 Ağustos 2014
Mesajlar
28
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba herkese.

Yakın bir arkadaşım sınava girmeye karar verdi. 40 gün boyunca günlük 9-10 saat çalışabilecek birisi ki çalışacak da.

Ben 40kdan mezunum ve ona plan yapmaya çalışıyorum, olabildiğince stratejik hareket etmeye çalışıyorum örneğin AYT fen adına SB yerine deneme çözdüreceğim sadece falan filan ama sizin de önerinizi almak istedim.

Önerisi olan varsa yorum bırakabilir mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşının daha önce nasıl bir sıralama yaptığına bağlı. gidipte 400k-500k yaptıysa ve şuana kadar yani sen çalıştırana kadar 1 sene çalışmadıysa imkansız.
Bence çokta bulaşmayın bir yerden sonra kendi bildiğini yapsın. Rezalet bir sıralama yaparsa nedeni size patlayabilir çünkü.
 
500k yapmıştı 2 sene önce ama sonuçta ben çalıştırıcam çocuğu. Kilit noktaları bildiğim için daha iyisini bile yaptırabileceğime inanıyorum
 
Merhabalar bahsettiğiniz sıfır ne kadar sıfır yani illa bir temeli olmalı eğer yoksa bahsettiğiniz şey imkansıza yakın ben 1 yıldır boşuna çalışmıyorum açıkçası. Eğer derslerdeki başarı durumuna göre bir fikir verirseniz daha iyi yardımcı olmak isterim. Şu anlık paragrafa bulaşmamak ve aşırı derecede geometri yüklenmek en mantıklı seçenek olur.
 
500k yapmıştı 2 sene önce ama sonuçta ben çalıştırıcam çocuğu. Kilit noktaları bildiğim için daha iyisini bile yaptırabileceğime inanıyorum
yapabilirseniz helal olsun size .d iyi bir sonuç çıkartabilirseniz çocuğun mezun olduktan sonra aldığı 3-4 aylık maaşı size falan vermesi lazım ki hakkınız ödensin.
yks bitimi gelip soracağım buraya ben bile merak ettim çıkacak sonucu.
 

Geri
Yukarı