Şifresi unutulan Roblox hesabı nasıl geri alınır?

Jettaq

Centipat
Katılım
8 Ocak 2023
Mesajlar
253
2017 yılında ilk Roblox hesabımı acmıstım. Sonra sifremi unuttum. 2018 basında yeni hesap açtım. Fakat actıgım ilk hesabın ismi nadir oldugu icin hesabı geri almak istiyorum. Hesap hakkında hatırladıgım tek şey en son hatırladıgım sifresi. Nasıl geri alabilirim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Öyleyse ne yazıkki bir ihtimal bulunmuyor. Roblox desteği de size aynı şeyi söyleyecektir. Ama bir ihtimal veriyorsanız o zamandan bu zamana artık bir yada daha fazla kaç tane email kullandıysanız onlarla şifre sıfırlamasını deneyin derim. Eğer bir maile birden fazla hesap bağlarsanız mailden şifre sıfırlama linkine girdiğinizde birden fazla hesap seçme ekranı geliyor. Sizin için aklıma gelen tek çözüm bu sanırım.
 
Öyleyse ne yazık ki bir ihtimal bulunmuyor. Roblox desteği de size aynı şeyi söyleyecektir. Ama bir ihtimal veriyorsanız o zamandan bu zamana artık bir ya da daha fazla kaç tane email kullandıysanız onlarla şifre sıfırlamasını deneyin derim. Eğer bir maile birden fazla hesap bağlarsanız mailden şifre sıfırlama linkine girdiğinizde birden fazla hesap seçme ekranı geliyor. Sizin için aklıma gelen tek çözüm bu sanırım.

O zamanlar email diye bir seyin varlıgından haberim oldugundan emim degilim :(
 

Geri
Yukarı