Ücretli Sistem toplama hizmeti

Katılım
18 Ağustos 2016
Mesajlar
9.177
Makaleler
8
Çözümler
28
Sistem toplamanın en başından sonuna kadar bütün aşamalarında kendi bilgisayarımı topluyormuş gibi yardımcı oluyorum.
Parça seçimine yardımcı olup bütçenize en uygun parçaları belirledikten sonra kendime alır gibi indirim kovalayarak alım aşamasında da yardımcı oluyorum, montaj aşamasında da İstanbul içinde evinize kadar gelerek montaj, kablolama, gerekiyorsa BIOS güncellemesi ve OS ile driver kurulumlarını yapıyorum. Bazı parçaları ikinci el olarak almak isterseniz onlarda da ilan bakımından ürünün alım aşamasına kadar yardım ediyorum.
İstanbul dışı olup montaj hizmeti isterseniz sorun olmayacak kadar montaj yapıp parça kutularıyla beraber kargo yapabilirim. (NOT: Kargo ücreti alıcıya aittir, kargo ücreti biraz tuzlu çıkabilir, seçtiğiniz kasa ve kutusu çok büyükse kargo şirketleri tarafından kabul edilmeyebilir.)
Ücret alacağınız hizmete göre değişmekle birlikte cüzi bir miktar oluyor genelde, tasarruf etmiş olacağınız bütçenin yanında ufak kalıyor :).
İletişim için Discord, Steam veya telefon bırakırsanız mümkün olan en hızlı biçimde dönüş yapmaya çalışırım, ayriyeten gerekirse ben de iletişim adresi verebilirim.
Referans olarak forumdan örnek olarak @BerkayZ87 ve @Samotne Ciasteczka'yı verebilirim, yeterli olacaklarını düşünüyorum.
 
Son düzenleme:
Güvenilirdir, güzel sistemler toplar. Garip sitelerden hazır sistem almak yerine bu arkadaşın seçtiği parçalardan oluşan toplama sistemleri alın çok daha iyi bir tercih olur.
 
Güvenilir şahıs. Üst düzey donanım bilgisi var. İkinci elde bizzat yardımcı oluyor. Pek çok kişiye sistem topladığına bizzat ben şahit oldum. Oradan buradan fason bileşenlerle dolu PC alacağınıza hocama başvurun sizle daha iyi ilgilenir. Montaj bilginiz yoksa bile dert etmenize gerek yok. Düşük bütçe veya yüksek bütçe fark etmeden rahatlıkla güvenebilirsiniz. Bende kendi sistemimin işlemci dışındaki tüm parçalarını onunla beraber aldım.
 
Hayırlı işler. Bilgisi olmayanların danışmaları iyi olur.
 
Bu konuya soru sormakta serbest mi
 

Yeni konular

Geri
Yukarı