Söylersen linç edileceğin bir fikir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Iphone alanlar cihaza değil markaya para ödüyor ve Android Iphone'den daha iyi. Zengin olmayan biri Iphone alıyorsa enayidir.
LGBT'ye saygım yok.
İnsanların %90'ı geri zekalıdır.
Bazı ırktan olan insanlarla kötü kültürlerinden dolayı konuşmamayı tercih ederim.
Ben mi oynayamadım bilmiyorum ama Elden Ring rehbersiz oynanamıyor dolayısıyla eğlenceli olmuyor.
GTA abartıldığı kadar eğlenceli değil.
Önemli oyunları oynamayan ve her oyun türünden deneyimi olmayan kişilerin kendine oyuncu demesi oyunculara hakarettir.
Valorant, CS, Fifa, PUBG gibi rekabetçi oyunlar zaman kaybından ibarettir. Düzenli oynanmamalıdır.
Reels, Tiktok, Shorts izleyen insanlar vaktini tamamen boşa harcıyor ve çoğu popüler kültür kölesi. İnsanlar sosyal medyayı değil sosyal medya insanları kullanıyor.
Ülkücülük çok boş bir ideoloji.
Futbol çok boş bir spor ve hiç eğlenceli değil. 90 dakika boyunca topa vuran insanları izlemekten ibaret.
Dinler insanları yönlendirmek için oluşturulmuştur ve hepsi yalandır.
Animeci kitlenin popüler olduğu için ve anime izlemek için anime izlediğini düşünüyorum. Anime sırf Japon çizgi filmi diye apayrı bir tür değildir. Japon yapımı çizgi film ifadesinden öteye geçemez.
Türkiye'de bazı kesimler yüzünden yaşanmaz.
Her insanın fen bilimleri, tarih, psikoloji, felsefe, coğrafya, teknoloji gibi alanlarda temel de olsa bilgisi olması lazım.
Dünya haritası diyince aklında hiçbir harita canlanmayan insanlar geri zekalıdır. Bir insan dünya haritasının şeklini ezbere bilmelidir ve önemli tüm ülkelerin konumunu bilmelidir.
Siyasal islam gelmiş geçmiş en boş ideolojidir.
Türkler üstün bir ırk değildir.

Hem Atatürkçü hem sağcı olunmaz.
Sağcılık genel bir tanım. Müslüman olmayıp milliyetçi olan da var, siyasal islamcı olup miliyetçi olmayan da. Sağcılıktan kastığınız milliyetçilik ise yanlış söylüyorsunuz, ama siyasal islamtan bahsediyorsanız haklısınız. Fakat dediğim gibi sağcılık genel bir tabir olduğundan yanlış söylüyorsunuz. Mesela siyasal islam diye belirtseniz çok daha anlaşılır ve iyi olur.
 
Son düzenleme:
13Killoki dinleyenlerin müzik zevkinin olmadığını düşünüyorum. Neden mi? Aslında genele bakarsak kendisiyle sohbetim olduğu ve 2-3 yıldır dinlediğim birisidir. Benim gibi ve bir kaç grup arkadaşım ile bu kadar fazla yaymıştık bu kişiyi. Sonrasında bütün herkes dinlemeye başladı. Herkes bilmezdi bu kim derlerdi şimdi herkes biliyor. Ben 2020-2021'de bu adamı tanırken konuşmuşken. Bazıları 2023 Temmuzunda sayfa açıp fan hesabı oluyor. 5 şarkı saymayı bilmiyorlar. Bu bütün sanatçılar için. Fan hesabı açmak boş iş eğer ağır fanı değilsen.

Kurbansız olan uyuşturucular serbest olabilir.
Kodein almamda ne sakınca var?
Dostum iyi misin sen? Sence bu mantıklı bir şey mi dediğin. Diğer konunda da yazdığın uyuşturucular insanı öldüren ilaçlar. Dinlediğin şarkıcı zaten bunları kullanıyor muhtemelen 15 yıla hastalanıp ölecek.
 
Son düzenleme:
Hatay usulü döner ile etsiz çiğ köfte berbat yiyecekler.
Katılıyorum. Hatay Belen’de etli bir çiğköfte yemiştim. Hayatımda yediğim en güzel yiyecekti. Depremden sonra yıkılmış. 🙁
 
Kendilerine (ırk anlamında) "Türk" deyip diğerleriyle ırkları yüzünden dalga geçenler aslında (aşırı büyük ihtimalle) Türk değiller.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı