Sony Center mi Vatan Bilgisayar mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Katılım
12 Ağustos 2014
Mesajlar
240
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar haftasonu xperia z2 alıyorum sony centermi yoksa vatandan mı almamı tavsiye edersiniz daha önce vatandan tablet almıştım bozulmuştu çok ilgilendiler garantiye falanda yolluyorlar hangisinden almamı tavsiye edersiniz ?
 
Ben Z'yi de Z2'yi de Sony Center'dan almıştım. Bir sorun çıkmadı ürünlerde. Vatan'dan da alsan bir sorun olmaz bence ama.
 
İşte onu düşünüyorum ben de. Her Vatan tablet iadesinde sana davrandıkları gibi davranmıyor sonuçta. :) Emin olamadım o yüzden.
 
Bence sony centerden alın. Hiç değilse adamların tek işi bu. Vatan sony gibi yüzlerce marka ile ilgilenmek zorunda kalıyor.
 
Ben herşeyimi vatandan aldım küçük problemlerde bile çok ilgilendiler değişim garantiye yollama gibi ama sony hiç bir fikrim yok ama beni sony centere çeken sony kendi yeri olması
 
Ben bir Sony Center'a gittiğimde garanti konusunda daha çok yardımcı olduklarını söylemişti. Telefonum Z'ydi gerçi. DSLR bakıyordum. Satıcı ona rağmen söyledi. Hatta Z'de şu kapak altında su belirteci vardı. Onun kırmızı olmasına rağmen yardımcı olduklarını vs. söylemişti. Bilmiyorum ne kadar doğru ama yine de bir söyleyeyim dedim.
 
Benim de vatandan yana bir problemim olmadı. Hatta yakın zamanda alıp memnun kalmadığım Corsair SSD yi sorunsuz iade ettim, 2 yıl önce 20 liraya Everest bir Mouse almıştık. Seri hatalı belli, fakat adamlar 2 kere yenisini verdiler yarın gidip yine değiştireceğim. :D
 
Fiyatlar aynıysa Sony Center'den almanı öneririm. Ama sana bir önerim Teknosa'da da 2199 TL, ayrıca 110 TL'lik aksesuar alabiliyorsun bonus yani.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı