Sony-VPCF23P1E Mac OS X USB ile Boot Edememe

Nasıl kurdum tam olarak çözemedim ama sonunda masaüstünü gördüm.Teşekkür ederim tüm bilgileriniz ve alakanız için şuanda arkaplanda kextler ayarlanıyormuş galiba onları bekliyorum işlem yapıyor çünkü şu anda. @parrhesia Sizin dediklerinize uygulayacağım mutlaka çünkü şu anda sonuca ulaşmış olsam da neleri seçerek kurduğumu hatırlamıyorum.Yalnız sayenizde büyük yol kat ettim tekrardan teşekkürler herşeyi çözdükten sonra inşallah bende başarılı kurulumlar bölümüne ekleyebilirim.
 
Ayarları yaptıktan sonra yeniden başlatma istedi sistem ve şu anda sadece windows 7 açılıyor mac sistemini görmüyor windows 7 üzerinden yapılabilecek bir ayar ile çift işletim sistemi görülebilir mi ilk açılışta ?
 
Yalnız şuanda sadece Windows 7 işletim sistemini açabiliyorum ve onda işlem yapabiliyorum.Windows 7 ayarlarına bakmak istiyorsanız kurayım hemen bakalım o zaman ?
 
Maalesef açılmıyor usb boot ettiğimde tekrar kurulum ekranı geliyor. Boot_ yazısı çıkıyor bir de.Windows 7 ssd diskte mac ise diğer diske kurulu bundan kaynaklı olabilir mi ?
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı