Sony-VPCF23P1E Mac OS X USB ile Boot Edememe

Normal olarak direk windows açıldı.Usb ile de açmayı denedim daha sonra açılmadı.

İnternet bağlantısı gitti.Telefondan girdim artık bende internet paketide kalmamış internet gelir gelmez haber vereceğim yedekleri almaya devam ediyorum.
 
Şu anda başka yerden bağlandım artık kendim denemeye devam ediyorum.Akşama kadar gelir inşallah görüşürüz bakarız o zaman.Evdeki internet bağlantısı hala gelmiş değil akşam gelmez ise telefondan haber veririm tekrar.

Bugun windows 8 kurarak da denedim çift boot ekranını göremedim.Diski gpt yaptım sistem kurulumunu tekrar yaptım boot olarak clover seçmeme rağmen yine başarısız oldum maalesef.Denemelere devam ediyorum şu anda tekrardan kuruyorum.

Bu güne kadar hep denedim çift boot olayı ile mac kurulumunu başaramadım maalesef. Sony'nin bios yönü ile daha çok yol kat etmesi lazım anlaşılan ama en azından boot edememe sorununu aştım tabi yardım eden arkadaşlarımız sayesinde teşekkür ediyorum onlara tekrardan.Sonuç olarak bu modeli kullanan arkadaşlar da uğraşılar ise niresh boot ile sorununu çözebilirler yalnız ben çift boot olayını çözemedim çok çeşit boot denedim f11 ile sadece niresh ile başarılı kurulum yapabildim tek sistem olarak.Boot sorunu çözüldü çift işletim sistemi çözülemedi.Tekrardan teşekkürler iyi forumlar herkese.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı