Star Wars Anlayamadığım Şeyler

UmutK

Kilopat
Katılım
29 Ağustos 2014
Mesajlar
96
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Dikkat spoiler çıkabilir !

Ben geç olsada Star wars'a başladım bazı şeyleri biliyorum tabiki spoiler yedim sadece Darth Vader'ın Luke Skywalker'ın babası olması ve Anakin Skywalker'ın karanlık tarafa geçişi bunları bilmeyen yoktur heralde.
Ben "Star Wars: Episode I - The
Phantom Menace ve Star Wars: Episode II - Attack of
the Clones" u bitirdim bundan daha fazlasını bilmiyorum.

Benim anlayamadığım şey şu Darth vader Anakin Skywalker mı Anakin Skywalker'sa Luke Skywalker'a ben senin babanım dediğinde Luke neden şaşırıyor ? ve Kont Dooku kimin öğrencisi Darth Sidious'un mu yoksa Yoda'nın mı ? (Star Wars: Episode II'de Yoda Dooku'ya öğrencim diyor.) kafamı karıştıran önemli etken bazı yerlerde farklı yazıyor.
 
Evet dart vader aslında anakin. 2. Sorunun cevabını 6. Film de bulacaksın. Emin ol arkadaşım izler isen daha çok keyif alırsın. :) son olarak kont dooku başlangıçta yoda nın en güçlü öğrencisiydi sonradan karanlık tarafa geçti.
 
Sen daha ilk iki bölümü izlemişsin. Darth Vader ile Luke Skywalker in karşılaşması 5. bölümde. "Revenge of the Sith" de bazı sorulara cevap bulabilirsin.

Star Wars a yeni baslayanlara anlatmasi en zor konuda hangi bölümün aslında kaçıncı bölüm olduğunu anlatmaktir, kadınlara ofsayt anlatmak gibi birşey.
Bu yuzden 3. 5. bolum demek yerine bölüm adlarını söylemek lazım.
 
Aynen bölüm sırasını karıştıran çok oluyor. Mesela ben 6. Film derken çekim sırasına göre 6. Film. Konu bakımından 3. Film.
 
Cevaplarınız için teşekkür ederim.

Benim için Anakinin karanlık tarafa geçişi ve darth vader olması önemli değil neden olduğu önemli iyiki nedeni hakkında spoiler yememişim ama yediğim spoiler için de çok mutsuzum tabii bunları öğrendiğimde şaşırmak isterdim.

Spoiler verenlere de birşey diyemiyorum sonuçta hem üstünden yıllar geçmiş hemde baya ünlü bi seri .
 
Episode 3 ve 4'ü bitirdim.Episode 3 daha çok hoşuma gitti episode 4'te ki Darth Vader farklıydı ve episode 3'te Darth Vader yeni Darth Sidious'un çırağı olmuştu ben episode 4'te bunun devamını bekliyordum fakat hiç beklediğim gibi çıkmadı Darth Sidious yoktu ve Vali denen bi karakter vardı o Death star'ı yönetiyordu ve Darth Vader'ı himayesi altına almıştı buna anlam veremedim fakat şunu söylemeliyim film zamanına göre baya iyi efektler gibi bu yönden artı verdim.

(Bu yorum sadece episode 4 için bunu belirteyim)

Gelelim Luke ve Leia'ya karakter bakımından sevemedim kişilikleri yok gibi sanki yan karakterler belki de Carrie Fisher ve Mark Hamill iyi yansıtamamış zaten bu ikiliyi de sevmedim. Han Solo iyiydi oyunculukta güzeldi bu karakteri beğendim.

Episode 5'in episode 4'te ki açığı kapatıcağını ümid ediyorum.
Aslında yorum yapmakta saçma gibi geliyor çünkü yayınlanma tarihleri farklı arada büyük fark var birşey diyemeyeceğim.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı