Star Wars'un sonunu bağırarak anlatan gence meydan dayağı!

Star Wars VII: Güç Uyanıyor’u henüz izlemeye gidemeyenlerdenseniz internette köşe bucak spoilerlardan kaçınıyor olmalısınız. Eh, bunca ay… hayır hayır, bunca yıl yeni bir Star Wars filmi bekledikten sonra en büyük hakkınız.
Peki, diyelim ki bunu başardınız, biletinizi aldınız ve sinema kuyruğuna girip bir sonraki gösterimi beklemeye başladınız. Tam o esnada önceki seansı izleyenler dışarı çıkmaya başladı veeeee… 20 yaşlarındaki bir genç filmin sonunu size bağıra çağıra anlatıp ondan sonra da yüzünüze kahkahalarla gülmeye başladı. Ne yaparsınız?
Eh, sizi bilmiyorum ama Kaliforniya eyaletinin Bakersfield şehrinde bunu yaşayan bir grup sinemasever kendisine tekme tokat dalmış. Üstelik biri Wookie, biri Stormtrooper, biriyse Boba Fett gibi giyiniyormuş. Hep birlikte delikanlıyı yaklaşık beş dakika boyunca dövmüşler. Sırada bekleyen insanlardan bazıları bunu alkışlarla desteklerken bazıları da delikanlının ne olursa olsun bu kadar kötü bir muameleyi hak etmediğini belirtmiş.
Polis ise delikanlıyı döven üç kişiyi ne tutuklamış ne de filmi izlemelerine engel olmuş. Polis şefinin yaptığı açıklama ise aynen şöyle: “Bunu haklı bir saldırı olarak görüyoruz. Güç sizinle olsun.

Kaynak:Star Wars’un Sonunu Bağırarak Anlatan Gence Meydan Dayağı
 
Ben dün gittim izlemeye ertesi günden en iyi yere rezerve yaptırmıştım. Aynı sırada oturan en az 10 yaşında 2 çocuk vardı anneleriyle gelmişti sürekli konuşup duruyorlardı dayanamadım bağırdım sustular.
Güzelim efsane bir filmin bütün serilerini izlemeden gelip saygısızlık yapan bu insanları da tekme tokat dövmek lazım. Star Wars bir film değil bir kültürdür.
 
Ben salonda neredeyse deli oldum. Millet çoluk çocuk gelmiş, eyvallah gelinir ama çocuklar 4-7 yaş arası olunca susmak bilmiyorlar. Filmin bazı yerlerini anlamadım bu yüzden. Bir daha gideceğim artık. Sonuç olarak veletlere rağmen yine de çok beğendim filmi.
 
Okuma yazma bilmeyen çocuklar altyazılı filme gelmiş durmadan bağırıyorlar. Droid gördükleri zaman R2-D2 diye bağırıyorlar. Birisi ışın kılıcını görünce taramalı tüfek diye bağırınca iyice kafayı yedim mola esnasında görevlilere gidip şikayet ettim ve küçük çocuklarla ailelerini dışarı çıkardılar. Filmin tadı yarım çıktı ama olsun.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı