Steam Topluluğuna Giremiyorum

Regalbeyin

Hectopat
Katılım
13 Temmuz 2013
Mesajlar
599
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Steam kullanan biri olarak değişik bir hata ile karşı karşıyayım. Mesela tarayıcıyı açıyorum ve steam yazıyorum. Google'da arattıktan sonra Steam'in sitesine giriyorum. Girdikten sonra Topluluğ'a tıklıyorum. Ancak bir sorun var ki topluluğa girmiyor. Çubuk yuvarlak oluyor dönüyor dönüyor ama gelmiyor. 15 dakika bekledikten sonra beyaz bir ekranda mavi renkte bazı linkler geliyor. Örneğin birinin profiline girmeye çalışıyorum bekliyorum girmiyor. 15 dakika sonra beyaz ekranda sol tarafa dayanmış olarak oyunlar, kazanımlar, en son ne oynadı vs. linkler geliyor ama mavi renkte ve bozuk bir şekilde.

Teşekkürler.

Buyrun 2 tane fotoğraf yükledim bunun ile ilgili.
 

Dosya Ekleri

  • asdasdasdasdasd.png
    asdasdasdasdasd.png
    21,1 KB · Görüntüleme: 397
  • qweqweqwe.png
    qweqweqwe.png
    27,3 KB · Görüntüleme: 600
Bende hesap açılmıyo hiç bi yerden her seferinde capcta kodunu kabul etmiyor. E-posta yı kabul etmiyordu önceden şimdi captcha yı kabul etmiyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Gelen E-Posta'yı girdikten sonra bir de Steam arkadaşının adını giriyorsun değil mi? Çünkü ben de benzer bir sıkıntı yaşamıştım.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı