Elektronik SteelSeries Prime Plus 650 TL!

Fareye basınca çıkan ses yüksek, scrool wheel seside aynı şekilde. Dediğim gibi sessiz mouselara aşinayım, bu benim kulaklarımı tırmalıyor.
Evette bu bir ses sorunu değil. Her gaming mouseda var bu sesler. Konuda bahsedilen ses led ekrandan gelen tiz bir ses var. Genelde duyulmayacak kadar düşük olsa bile bazı sorunlu ürünlerde yüksek kulak tırmalayan bir ses geliyor.
 
Bunlar dalga mı geçiyorlar adamlar salı gününden beri kargoyu İstanbul içerisinde gezdiriyorlar.

Tamam hadi bayram sonrası yoğunluk var ama neden kargo zaten transfer merkezindeyken, şubeye gönderip tekrar transfer merkezine geri getiriyorlar, anlamış değilim.

1713531930436.png
 
Uzun süredir Trendyol'dan alışveriş yapmadıysanız 100 TL kupon veriyor, normalde almayacaktım ama fiyatta rakipsiz olunca alayım dedim. Normalde kargo dahil 632 TL'ye geliyor kuponla 532 TL'ye satın aldım.
 
Ürünler geldi ikisini de test ettim @Yeyil arkadaşımızın dediği gibi fareyi kaldırıp kulağınızı götürdüğünüzde ekrandan hafif bir cızırtı geliyor ekran olduğu için onun dışında bir sıkıntı yok. Ses hiç gelmesin diyen düz Prime olan fareyi tercih edebilir tık sesleri kullandığım fareler arasında en tok seslisi (mekanik klavye gibi) alışılmayacak yanı yok orta-uzun diyebileceğim bir el ölçüm var palm tutuşla kullanıyorum ve Trendyol'dan 600 liradan 2 tane aldım memnun kaldım tavsiye ederim. Umarım scroll kısmı hızlı bozulmaz(Razer Essential 6 ayda bozulmuştu) mevcut kullandığım fare Gigabyte Aorus M.2 elime küçük geldiği için geçiş yaptım. 2-3 yıl beni götürsün başka beklentim yok. İnternetten alışveriş ve teknoloji işi gerçekten şans işi başka biri farklı tecrübeler yaşayabilir iyi sosyaller.
 

Dosya Ekleri

  • IMG_20240419_154634.jpg
    IMG_20240419_154634.jpg
    101 KB · Görüntüleme: 24
Son düzenleme:
Ürünler geldi ikisini de test ettim @Yeyil arkadaşımızın dediği gibi fareyi kaldırıp kulağınızı götürdüğünüzde ekrandan hafif bir cızırtı geliyor ekran olduğu için onun dışında bir sıkıntı yok. Ses hiç gelmesin diyen düz Prime olan fareyi tercih edebilir tık sesleri kullandığım fareler arasında en tok seslisi (mekanik klavye gibi) alışılmayacak yanı yok orta-uzun diyebileceğim bir el ölçüm var palm tutuşla kullanıyorum ve Trendyol'dan 600 liraya 2 tane aldım memnun kaldım tavsiye ederim. Umarım scroll kısmı hızlı bozulmaz(Razer Essential 6 ayda bozulmuştu) mevcut kullandığım fare Gigabyte Aorus M.2 elime küçük geldiği için geçiş yaptım. 2-3 yıl beni götürürsün başka beklentim yok. İnternetten alışveriş ve teknoloji işi gerçekten şans işi başka biri farklı tecrübeler yaşayabilir iyi sosyaller.

Hayırlı olsun :) ses rahatsız etmiyorsa iadeye gerek yok.
 
Benimki geldi OLED ekrandan gelen ses fareyi kulağınıza getirmediğiniz sürece duyulmuyor. Tuş ve tekerlek sesi normal farelerden yüksek. Alacak olanlara duyrulur.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı