Su soğutma sistemi kaça olur ?

quatro

Kilopat
Katılım
10 Şubat 2014
Mesajlar
112
Arkadaşlar merhaba sistemime su soğutme düşünüyorum nekadara maal olur ?,Bakımı varmıdır ?

Resimdeki gibi bi liquid cooler düşünüyorum.
18mq8la3f8wsejpg.jpg
 
Sanırım Custom sıvı soğutma yapmak istiyorsunuz. O kadar kolay bir iş değildir. Bütün parçaların yurtdışından gelmesi gerekir. Fiyatları yüksek olduğu için gümrüğe takılır. Montajı epey uğraştırır. Size @er36po daha iyi yardımcı olacaktır. Sıvı soğutma konusunda tecrübelidir kendisi.
 
Maalasef, Custom sıvı soğutma parçalarının tamamı ya da bir kısmını Türkiye'de bulmanız neredeyse imkansız. Ancak bazen 2.elden bulmak mümkün.

Ayırmak istediğiniz MAX Bütçeniz nekadar ?

Birde kullanım amacınız nedir ? Eğer normal kullanım için düşünüyorsanız değmez. Ama dersen ki, "işlemcimin ve ekran kartımın dibine kadar O.C yapacağım", o zaman maliyetine değmese de görseline ve diğer hazır soğutmalar'a göre değer, derim.
 
oc için ve görsel için istiyorum ancak fiyatlar çok pahalı sanırım 400 500 küsürlerde amazondan getirteyim desem gümrükte kalır Türkiyede yokmu.
 
400-500 TL'lik özel soğutmadan ne olacak ? Gidin hazır soğutma alın daha iyi. Özel soğutma için en az 1000 TL ayırmanız gerek.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı