Superbox kullanmak mantıklı mı?

Evet Vodafone un 1 diş çektiği bölgelerde bile bazen inanılmaz sonuçlar verebiliyor Türkcell. Başvuru formu doldurdum Yarın arayacaklarmış. Merak ettiklerimi soracağım. Sağol yardımın için.
Ben 1 sene turkcell den vodafone a gecmistim, telefon ile konusurken ses netligi bile farketmisti baya bir fiyat farklari var ama gercekten bence deger o farka. Rica ederim yardimim dokunduysa ne mutlu.
 
ben superbox kullanıyorum sınırlı olması berbat bırsey ve hızı da cok dusuk fıyatı da verdıgı hızmete gore bence fazla
 
Superbox kullanıyorum. Altyapı yoktu. Öncesinde yorumları okumuştum ama başka çarem yoktu. Limitsiz kullanıyorum ve ben çok memnunum. Yalnız buralar müstakil evlerin olduğu sakin yerler.
 
Superbox kullanıyorum. Altyapı yoktu. Öncesinde yorumları okumuştum ama başka çarem yoktu. Limitsiz kullanıyorum ve ben çok memnunum. Yalnız buralar müstakil evlerin olduğu sakin yerler.

Oyun oynuyor musun? Oynuyorsan ping değerlerin nasıl? Aslında benim yasadigim koyde toplasan 20 ev yoktur ve sehir merkezinden de uzakta. Nasıl oluyor bilmiyorum sebeke de gayet iyi cekiyor. Daha once de belirttigim gibi 50 Mbps kadar internet hizi alabiliyorum mobil internetimle. Eğer ping değerleri şu an kullandıgım internetten yüksek değilse denemeyi düşünüyorum.

Arkadaşım Sinop'ta Superbox kullanıyor altyapısı olmadığı için. İndirme hızı 1 Mbps. Oyunlarda da sürekli yüksek ping alıyor.
Kalabalık bir bölgede mi yaşıyor?
 
Latency fazla olur, yogun saatlerde hiz dusmesi fazla oluyor ve hava durumuna gore de etkileniyor performansi.

Online oyun oynuyorsan kesinlikle onermem, ote yandan gezen tozan birisi icin gayet guzel bir cozum.
 
1 hafta önce altyapı olmadığı için çanak anten çektirdim, performansından hiç memnun degilim. Turkcell Superbox paketlerini gördüm 4.5 g hızdan bahsediyorlardı. Bende evimde kendi mobil internetimin hızını ölçtüğümde 50 Mbps kadar hız görebildim. Sizce geçmek mantıklı mı? Deneyimleyen birileri varsa yardımcı olabilir mi?

Hocam Türk Telekom altyapısına baktınız mı?
Genelde Türk Telekom'un altyapısı yaygın.
 
Evet Vodafone'un 1 diş çektiği bölgelerde bile bazen inanılmaz sonuçlar verebiliyor Turkcell. Başvuru formu doldurdum yarın arayacaklarmış. Merak ettiklerimi soracağım. Sağ ol yardımın için.

Bnde ayni durumu yasiyorum mobil internetten oynuyorum ama yetmiyor ona ragmen 40 ping aliyorum altyapi yok babamida basvuruya bir turlu ikna edemedim en azindan TurkNet'te gecelimde 16 Mbps'nin tamamini kullanalim 8 dense diyorum onu da kabul etmiyor bende cozum arayisindayim alirsan deneyimlerini almazsan sordugun sorularin cevaplarini ögrenebiliryim.
 
Hocam birkaç aydır Turkcell Superbox kullanıcısıyım, 150GB olan paketi 595₺'ye kullanıyorum.
Ankara/Çubuk gibi bir yerde gece 4-5 saatlerinde 200Mbps görmüşlüğüm var.
Kopma sorunlarını çok yaşamadım sadece geçen hafta Wi-Fi kapandı, cihazı kapa-aç yapınca düzeldi.
Sabit 50Mbps alıyorsanız daha üstü alacağını garanti edebilirim şu ana kadar aldığım en düşük hız 40-50Mbps arasıydı. Tabii bu konumunuza göre değişiklik gösterecektir.
Bence bu tarz imkanları olmayan 4.5G altyapısı sağlam olan yerlerde tercih edilebilir.
İyi sosyaller!
 

Yeni konular

Geri
Yukarı