Supercell ID hesabının maili değiştirildi

ErenB25

Femtopat
Katılım
3 Ağustos 2023
Mesajlar
11
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese iyi günler sorumu yukarıda yazdım,
Bugün saat 12 civarında telefonuma 2-3 tane Supercell doğrulama kodu geldi fakat derste olduğum için hemen bakamadım, oyuna girdiğimde hesabımın mailinin değişmiş olduğunu ve aynı zamanda telefon numarası ve kurtarma kodlarının değişmiş olduğunu gördüm (mesajları okuduktan sonra mail şifremi daha zor bir şifreyle değiştirdim ve Supercell hesabım hariç başka bir hesabımda hiçbir sorun olmadı) hesaba giren kişi supercell hesabı mailimi değiştirdikten sonra çıkış yapmış
Öğle arasında Supercell destekle iletişime geçip kurtarmayı denedim fakat bir sonuç alamadım ya da bir şeyleri yanlış yaptım.
Şu anda başka bir cihazla Clash of Clans, Clash Royale ve Brawl Stars'a ID ile girmem mümkün değil. (şu anki cihazımda çıkış yapmadığım için hala girebiliyorum)
Bu oyunları çok uzun bir süre oynadım ve emeğimi kaybetmek istemiyorum.
Bu yazdıklarım hariç Brawl Stars hesabım aynı zaman play oyunlara da bağlı diğerleri; Clash of Clans emin olmasamda muhtemelen bağlı çünkü Google'daki birçok başarım açık.
Buraya kadar okuduysanız çok teşekkür ederim, bilgisi olanlar ya da bu sorunu daha önce yaşayıpta çözenler yardımcı olabilirse çok sevinirim.
Not: Merak edenler olursa resimde atabilirim şimdiden teşekkür ederim.
 
Maalesef yapılabilecek pek fazla bir şey yok telefon numaranız kayıtlı mıydı? gmailiniz de eğer değilse geçmiş olsun üstüne bir bardak soğuk su için sonrada supercell desteğe yazın ki hesabınızı kurtaracaklarını sanmıyorum ilgili değiller o kadar benimde böyle 1-2 hesabım çalınmıştı.
Bende yaşadım ilgilenmiyor bot pek.
 
O zaman e-posta şifrenizi sık sık değiştirin yine bir kontrol edin cihazları.

Tamamdır teşekkür ederim.

Ha bir de söylemeyi unuttum sen dersteyken e-posta değişmesi imkansız çünkü ben 1 hafta boyunca uğraşıp babamın e postasını kendi e postama değiştirememiştim yani kesinlikle bir tanıdığın. He.

Maalesef yapılabilecek pek fazla bir şey yok telefon numaranız kayıtlı mıydı? Gmail'iniz de eğer değilse geçmiş olsun üstüne bir bardak soğuk su için sonra da Supercell desteğe yazın ki hesabınızı kurtaracaklarını sanmıyorum ilgili değiller o kadar benim de böyle 1-2 hesabım çalı.
Maalesef yapılabilecek pek fazla bir şey yok telefon numaranız kayıtlı mıydı? Gmail'iniz de eğer değilse geçmiş olsun üstüne bir bardak soğuk su için sonra da Supercell desteğe yazın ki hesabınızı kurtaracaklarını sanmıyorum ilgili değiller o kadar benim de böyle 1-2 hesabım çalınmıştı.

Hem Google hesabımda hem de Supercell hesabımda kayıtlıydı.

Bende yaşadım ilgilenmiyor bot pek.

Evet ne yazık ki peki canlı desteğe nasıl erişebilirim?
 
Tamamdır teşekkür ederim.







Evet ne yazık ki peki canlı desteğe nasıl erişebilirim?
oyuna giriş bölümünde mevcut sanırsam yedek bir hesabın varsa ayarlardan giriş yapabilirsin brawl starsın içinden yada web sitesinden atıyorum linkini
Supercell Destek Portalı ama burdada illa giriş yapman isteniyor sanırım umarım hesabını geri alırsın dostum.
 
Oyuna giriş bölümünde mevcut sanırsam yedek bir hesabın varsa ayarlardan giriş yapabilirsin Brawl Stars'ın içinden ya da web sitesinden atıyorum linkini.
Supercell Destek Portalı ama buradada illa giriş yapman isteniyor sanırım umarım hesabını geri alırsın dostum.

Tamam bir bakacağım tekrardan yardımın için sağ ol.
 

Geri
Yukarı