Telefon Önerisi

HiddenTroll

Hectopat
Katılım
29 Kasım 2015
Mesajlar
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Dostlar yeni telefon bakıyorum. S3 artık bir zaman sonra kasmaya vs gibi sorunlar çıkınca yeni telefon arayışına çıktım. Aklımda note 4 var yani gerek donanımsal olsun gerek batarya olsun kafama yattı lakin çok sorunu varmış. Forumlarda baktığıma göre yok şarj sorunu yok ekran donma sorunu gibi gibi sorunları varmış. Kullanan arkadaşlar başlığa gelirse sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba bütçeni belirtirseniz daha fazla yardımcı olmaya çalışırım.
 
evet tam olarak bütçem 1800 1900 civarı karşılaştırma testerini izlediğimde note 4 den üstün bir telefon yaptılar gözümün önünde de ben bu telefonu alırsam 3 4 sene gibi bir süreç kullanıcam o yüzden g4 belli bir zaman kasıcağını düşünüyorum
 
Lg g4 dayanıklı bir telefon note 4 ten daha güncel ve hızlı bir telefon, uzun zaman sonra kasar ama buda dediğim gibi uzun zaman sonra. Yani rahat ol g4 iyi telefon alırsan seni yarı yolda bırakmaz. Teşekkürler
 
Note 4 kullanıyorum ve memnunum. Şuana kadar bir sıkıntısını görmedim. Daha küçük bir telefon istiyorsan S6'ya da bakabilirsin.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı