Televizyon tavsiyesi

mutluakkurt

Hectopat
Katılım
7 Ağustos 2018
Mesajlar
49
Arkadaşlar merhaba,

Kendime en az 65 inch bir televizyon alacağım. En az 8-10 yıl kullanacağım bir TV olacak. Bütçem 30-35 bin TL.
Televizyon yazılımları ve özelliklerinden uzağım. Hangi marka tercih etmeliyim? Android mi almalıyım yoksa LG ile Samsung'un işletim sistemleri daha mı iyi.
TV'de hep LG övülüyordu zaman zaman ama telefon işine çok başarısız olmalarından dolayı yazılımından emin olamıyorum.
Marka olarak da öneri alabilirim direkt marka model olarak da. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Not: Pek TV izlemem evleneceği için alacağım. Almışken biraz büyük ve iyi bir şey olsun istiyorum. Genelde maç ve film-dizi izlemek ve Netflix YouTube vs. için kullanmayı düşünüyorum. Nadiren de olsa TV izlerim.
Görüntü kalitesi ve yazılımının hızı kalitesi önceliğim.
 

Şu sıralar gözüme bu çarpıyor fakat emin değilim ne kadar iyi olduğundan. Televizyon konusunda kafayı yedim haftalardır araştırıyorum.
Ben de araştıracağım ama neyi nasıl araştıracağımı bilmiyorum. Mesela 2 farklı TV. Ana özellikler olarak çoğu şeyi aynı. Biri 35 bin biri 70 bin.
 
Philips The One kullandığım için önerebilirdim ama bütçenizi aşıyor maalesef. Zaman zaman indirimlerde fiyatı düşebiliyor, düşünebilirsiniz. Tabii ki son karar sizin. Özellikle TV konusunda yorumlara bakıldığında hiçbir TV'nin iyi olmadığı düşünülüyor çünkü yorumlar bu şekilde :D Alacağınız TV'nin kağıt üstündeki özelliklerine bakarak almanızı öneririm, en azından belli markalarda.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı