Termal macun yerine ne kullanabilir?

Trieetz

Kilopat
Katılım
11 Ağustos 2019
Mesajlar
4.101
Makaleler
9
Çözümler
53
Acer Nitro 5 an 515-54 diz ustu oyun bilgisayarina sahibim. Yanlışlıkla termal macunu sildim ve isinmaya basladi artik bilgisayar gecici bir iki aylik termal macun yerine kullana bileceğim bir sey var mi? Koydeyim 1-2 aya geri donucem sehire lutfen bilen arkadaslar yazdin. Var mi bir madde termal macun gibi en azindan normalinden daha iyi yapacak bir madde?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Diş macunundan başka bir şey aklıma gelmedi, tabii risk size ait. Kurur veya başka şeyler olursa sorumlusu ben değilim diyeyim. Ben olsam hiç riske girmez ve kullanmazdım, zaten köydesiniz sorun yaşarsanız kötü olur.
 
Diş macunu bence fazla ısıda sıvılaşabilir. Onun yerine kullanabileceğin bir şey gelmiyor aklıma. Fan hızını sona ayarlayıp sadece internet gibi işlerini yaparsan idare edebilirsin.
 
Diş macunu olayını ben düşünüyordum acaba ne olur diye. Gerçekten dandik termal macunlardan daha iyi soğutuyormuş. 🤣 🤣
 
Dostum ben macunsuz 4440 işlemcimi kullanıyorum 1 senedir. 35-40 derece arası devam ediyor.
[/QUOTE
I5-9300h bashediyorum ben reis ikisinin calisma frekansi cekirdek sayisi arasinda daglar kadar fark var
Diş macunu.

Ben de pek ihtimal vermezdim ancak adamlar diş macununun ucuz termal macunlardan daha iyi soğuttuğunu bulmuşlar.

Eki Görüntüle 597895

Before you start applying toothpaste on your CPU, though, we should mention that it is a bad idea in the long run. Due to its consistency, it will dry up pretty soon, probably in a couple of weeks or months.

Dikkat: Makalede de yazdığı üzere diş macunu termal macun gibi uzun süre dayanabilen bir malzeme değil. Sık sık yenilenmesi gerektiği belirtiliyor!

Link
sormasi ayipda hangi marka dis macunu tavsiye edersiniz ?🤣🤣😂😂
 

Yeni konular

Geri
Yukarı