The Witcher 3 zırh önerisi

Robin_dfd

Femtopat
Katılım
27 Eylül 2023
Mesajlar
27
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Ben de şu anda fotoğraftaki zırh var ve 14 seviyeyim bir sonraki zırhımın ne olacak konusunda kararsız kaldım. Tavsiye verirseniz sevinirim.
 

Dosya Ekleri

  • IMG_20240425_234757.jpg
    IMG_20240425_234757.jpg
    245,6 KB · Görüntüleme: 39
Oynayış tipine göre değişir. Eğer daha çok zırh gücü istiyorsan ayı zırhı al. Daha az dayanıklılık yenilemesi olur işaret sıklığı azalır ama tank olursun. Ya da hafif zırh istiyorsan kedi zırhı olabilir. Zırh olarak daha düşük olur ayıdan ama dayanıklılık daha hızlı yeniler. İşaret yapma sıklığın daha fazla olur.
 
Oynamak istediğiniz tarza uygun bi' build bulup ona göre Griffin (İşaret build'i), Kedi (hızlı saldırı - kritik vuruş combat build'i) veya Ayı (ağır saldırı - hasar tanklama combat build'i) seti kullanın. Her 5 - 6 seviyede bir güçlendirme şemalarını toplayıp güçlendirin.

Hikayede Velen -> Novigrad -> Skellige sıralamasıyla ilerlerseniz setleri de yukarıda yazdığım sıralamayla toplayabilirsiniz, bi' seti toplayana kadar önceki set kullanılabilir. Ayrıca "Witcher 3 Efsunger Okulu Teçhizatı" diye aratırsanız konuyla alakalı Türkçe rehberler bulursunuz.
 
Son düzenleme:
Gelişmiş Grifin Zırhı (seviye gereksinimi 18) veya normal Kedi Zırhı (seviye gereksinimi 17) tercih edebilirsiniz. Eğer işaretleri bol kullanan biriyseniz Grifin; işaretleri az kullanan biriyseniz Kedi Zırhı tercih edebilirsiniz. Tabii oynayış tarzı yerine direkt görünüşlerine göre de karar verebilirsiniz.
Sırasıyla Gelişmiş Grifin ve normal Kedi Zırhı:
Grifin Zırhı - Gelişmiş.png
Kedi Zırhı.png
 
Gelişmiş grifin zırhı (seviye gereksinimi 18) veya normal kedi zırhı (seviye gereksinimi 17) tercih edebilirsiniz. Eğer işaretleri bol kullanan biriyseniz grifin; işaretleri az kullanan biriyseniz kedi zırhı tercih edebilirsiniz. Tabii oynayış tarzı yerine direkt görünüşlerine göre de karar verebilirsiniz.
Sırasıyla gelişmiş grifin ve normal kedi zırhı:
Eki Görüntüle 2181433Eki Görüntüle 2181434
Teşekkürler keşke kedi zırhının görselini göğüs zırhı hariç hepsini yapmadan önce görseydim
 
Teşekkürler keşke kedi zırhının görselini göğüs zırhı hariç hepsini yapmadan önce görseydim
Maalesef 1. seviye Kedi zırhı göğüslüğünde böyle kollarının açık olması gibi bir özellik mevcut ama rahat olun, diğer zırhlarda ve Kedi zırhının ilerleyen seviyelerinde böyle bir şey yok. Kolları falan kapalı hepsinin.
 

Geri
Yukarı