Top Lane'de tank şampiyon önerisi

  • Konuyu başlatan Reend
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 331

Reend

Hectopat
Katılım
8 Ağustos 2020
Mesajlar
1.135
Çözümler
13
Yer
Diyarbakır
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
4GB RAM DDR3
Intel I3-4010 CPU 1.7Ghz
Intel HD Graphics 4400
128GB SSD
Cinsiyet
Erkek
Selam gençler, Top Lane'de defansif ve tank bir şampiyon önerir misiniz? Adamla ikidebir savaşmak yerine defansif oynayıp rakibi sıkmak istiyorum oynanış tarzım böyle, sizce uygun karakterler nelerdir? Orman'da genellikle Rammus ve Nocturne oynuyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Üst koridor kör alınabilecek 2 şampiyon var birisi Gnar öbürü ise Renekton. Ben koridorda kıvranırım ama takımıma faydam olsan diyorsan kör Orrn'da alabilir lakin bunlar dışında alacağın herhangi bir "tank" şampiyon karşında eğer üst koridorun "kaşarı" bir oyuncu gelirse koridorda oynamamana sebebiyet verir.
 
Selam gençler, Top Lane'de defansif ve tank bir şampiyon önerir misiniz? Adamla ikidebir savaşmak yerine defansif oynayıp rakibi sıkmak istiyorum oynanış tarzım böyle, sizce uygun karakterler nelerdir? Orman'da genellikle Rammus ve Nocturne oynuyorum.
Nasus kankam. Alıyorsun Nasusu sabaha kadar kule altında farmlıyorsun adam da sinir oluyor sen de kasmış oluyorsun. Ama yardım çağrısı yapan bot lane ve mid laneye gitmemen gerekiyor. Çünkü farm görünce gözün ışıldar oluyor . Oyunda sadece sen ve farmlar varmış gibi hissediyorsun.
 
Sadece tank oynayarak takıma bağlı kalırsın amacın lig atlamaksa sıkıntı yaratır ama eğlencesine oynuyorsan Ornn ve Sion zevkli tanklar takım savaşlarında da iyi iş yapıyorlar. Ama sana tavsiyem Kore liginde oynanan üst koridorları sürekli oynaman. Metaya ayak uydur.
 
Selam gençler, top Lane'de defansif ve tank bir şampiyon önerir misiniz? Adamla ikidebir savaşmak yerine defansif oynayıp rakibi sıkmak istiyorum oynanış tarzım böyle, sizce uygun karakterler nelerdir? Orman'da genellikle Rammus ve Nocturne oynuyorum.

Ornn, Cho'Gath.

Ayrıca tank Garen adama saçını yoldurtur bir de hareket hızı kasacaksın yazarken sinirlendim vallahi.
 
Shen tam senlik reis, ultiyle sağa sola takım arkadaşlarına yardıma gidip, TP ile lanene geri gelirsin. Çiçek gibi herodur. Hatta arada agresif oynamak istersen de TP yerine ignite çekersin, ultini TP gibi kullanırsın vs vs. Bir Shen main olarak tavsiye ederim, her eloda iş görür.
 
Tahm kench öneririm eğer oynamadıysanız kesinlikle denemelisiniz. Bazı eşleşmelerde zorlansada o şampiyona karşı oynamayı öğrenince tüm şampiyonları ezebiliyor.Zamanında lig ve sıralama kasmıştım halen bazen girip topta oynuyorum.
 
Dr. Mundo veya Shen. Bence mundo daha güçlü. 6 levele kadar defansif oynarsın çelikyurek çıktıktan sonra da zaten kim olursa olsun karşında feedlenmediyse az çok dovebiliyorsun.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı