TP-Link Archer TX20UH vs TP-LINK Archer T3U Plus

EfeBY

Picopat
Katılım
5 Temmuz 2023
Mesajlar
101
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Son düzenleyen: Moderatör:
Ne yapmalıyım, almalıyım daha iyi internet için.
Kabloludan daha iyisi yok (Tabi kullandığınız ethernet kablosuna hatta bilgisayar ve router\modem'nizdeki ethernet portlarına göre değişebilir). Ama wifi için soruyorsanız ucuz bir yöntemi de yok. Wifi mesh sistemlere bakabilirsiniz.

Ben geçen Tenda u18a aldım. Antenleri baya büyük. Güzel çekiyor ama 10 metre 2 duvarlık mesafede nasıl bir performans gösterir bilemeyeceğim. Ama odanızda telefon\tablet gibi cihazlarınız wifi'yi görüyorsa Tenda u18a ile de sorun yaşamazsınız.

 
TP-Link Archer TX20UH 1800 Mbps Kablosuz Ağ Adaptörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe,


Odamla Wi-Fi arasında 10 metre ve 2 duvar var. İnternet hızım kablolu şekilde 100-120 arası, hangisini tercih etmeliyim? Bu fiyat bandında başka önerilere de açığım.

Archer t4u kullanıyorum. Odamla modem arasında 2 oda ve metre olarakta 10 metre vardır. Modem girişte salonda. 5GHz bağlantıda çok rahat dalgalanma olmadan 100Mbps alıyorum. Riot oyunlarında pingim sabit 20 kabloluyla aynı. Model olarak fikir verebilir belki özellik kıyaslarken
 
Kabloludan daha iyisi yok (tabii kullandığınız Ethernet kablosuna hatta bilgisayar ve router\modem'nizdeki Ethernet portlarına göre değişebilir). Ama Wi-Fi için soruyorsanız ucuz bir yöntemi de yok. Wi-Fi mesh sistemlere bakabilirsiniz.

Ben geçen Tenda U18a aldım. Antenleri bayağı büyük. Güzel çekiyor ama 10 metre 2 duvarlık mesafede nasıl bir performans gösterir bilemeyeceğim. Ama odanızda telefon\tablet gibi cihazlarınız Wi-Fi'yi görüyorsa Tenda U18a ile de sorun yaşamazsınız.


Telefondan bilgisayarın olduğu yerden Speedtest yaptım 60 verdi. Dediğiniz ürün ile daha iyi hız alır mıyım?

Archer t4u kullanıyorum. Odamla modem arasında 2 oda ve metre olarak da 10 metre vardır. Modem girişte salonda. 5GHz bağlantıda çok rahat dalgalanma olmadan 100Mbps alıyorum. Riot oyunlarında pingim sabit 20 kabloluyla aynı. Model olarak fikir verebilir belki özellik kıyaslarken

Mesafe benimkiyle aynı diyebilirim. Şimdilik aklıma yattı.
 
Telefondan bilgisayarın olduğu yerden Speedtest yaptım 60 verdi. Dediğiniz ürün ile daha iyi hız alır mıyım?
Benim yaptığım testte telefondan da tabletten de iyi sonuçlar alıyorum ama sizin mesafe için bir şey diyemeyeceğim. Bir de bilgisayar açılışta 10-15 saniye internete geç bağlanıyor. Üstte arkadaşın dediği nasıldır bilemeyeceğim. Ben Tenda u18a için başka eksik görmedim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı