Triss mi Yennefer mi?

Karar zaten oyuncuya bağlı. 2 ilişki arasında seçim yaptırabilmek için seçim şansı vermişler ama canon olarak Yen sevdiği için Geralt da seviyor denilebilir.
Eğer sizin dediğiniz gibi Geralt ve Yennefer'ı bağlayan tek şey cin olsaydı Yennefer, cin mührü kaldırdıktan sonra Geralt hakkında bir şey hissetmezdi.
Ayrıca Witcher evreninde ''kader bağı'' diye bir şey var, kitaplarda da sıklıkla bahsedilir. Geralt, Yennefer ve Ciri kader bağıyla birbirlerine bağlılar. Mesela Ciri'nin Geralt'a sürpriz kanunuyla 2 kez bağlanmasının sebebi bu bağ.

Zaten burada kişisel görüşler sorulmuş ya o yüzden bana göre olanı söylüyorum. 1. ve 2. oyun boyunca Triss ile devam etmiş olan bir ilişkim varken Yennefer 3. oyunda geliyor ve sonra o görev sonunda onunla olan ilişkiyi bitirmek için güzel bir açıklama ve bahane sunuyor.
 
Geralt'ın Triss ile evlendiği ve Witcher işlerini bıraktığı bir fantastik kurgum bile var.

Aboo...
Olsun biz gerçeğini okuyalım. 😎

Bence Yen hem çok daha güzel hemde çok daha ilgili ve zeki. Triss sanki Geralt'ı kendi gönlü için kullanıyor gibime geliyor.
Triss eğlenmelik, Yen evlenmelik kadın...
 
Aslında seçme şansım olsa Ciri derdim ama ensest ve sübyancılıkla suçlanmak istemiyorum. Gerçi Ciri Geralt'ın öz kızı değil ayrıca 21 yaşında ve reşit ama Geralt kabul etmezdi herhalde bu şekilde ona bakmayı. 🤣
Ciri gerçekten bambaşka bir güzellik ama ne kadar öz olmasa da Geralt'ın kızı...
Seçme şansı verilse oyun dünyasının yarısı Ciri'yi seçer valla...
 

Geri
Yukarı