Tropico 6 55.60₺

Aras the Great

Hectopat
Katılım
26 Haziran 2022
Mesajlar
5.216
Çözümler
31
Şehir kurma oyunlarını seviyorsanız, ve oyunun Steam fiyatını da göz önünde bulundurursak güzel bir tercih. Bende az önce satın aldım. Voidu'da satılan oyun Steam key olarak geliyor.


8 TL fark ile packli olarak oyunu satın alabilirsiniz.

Aynı zamanda tropico Triolgy'de 7.75 TL'ye düşmüş serinin 1-2-3 oyunlarını kapsıyor.
 
Steam üzerindeki fiyatlara bakarsanız fiyatı inanılmaz ucuz.Zamanında serinin kalanını tüm DLC'ler dahil şekilde buradan almıştım.Bugün de koleksiyonu tamamlayacağım.Şuan 250 dolara satılan Tropico Bundle'ı yine yaklaşık 250TL'ye toplamış oldum.Türün meraklısına öneriyorum.Ayrıca belki ilerde oynarım diyorsanız da bu muhtemelen uzun süre boyunca bulabileceğiniz en iyi fiyat.O yüzden kenarda durması için koleksiyonluk bile alınabilir.
 
Tropico 4 ve tüm DLC'leri de indirimde. 24 liraya geliyor. Oyunun tipini sevdim. Cities Skylines oynayıp sevmiş biri olarak bunu da oynayacağımı düşünüyorum. El Prez'in kozmetik ve soundtrack dışında bir farkı var mıdır? Bir de Steam key olarak mı geliyor?

İstettim aktive oldu. Sadece Tropico 4'teki DLC'ler hesabımda gözükmüyor. Onun dışında bir sorun yok.
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_20240516_000357_Gmail.jpg
    Screenshot_20240516_000357_Gmail.jpg
    48,9 KB · Görüntüleme: 59
Son düzenleme:
Hocam aldım fakat durumu "key sent" olarak gözükmesine rağmen key gelmedi, siparişte de gözükmüyor. Mail attım bakalım.
 
Satın alan var mı? Zamanında Tropico 6 Prez Ed. ve tüm dlcleri ekleyip satın almayı denemiştim ama ödemeyi beklemeye alıp sonsuz döngüye giriyordu. Kaç kere ticket attım, bir çok yol denedik ama çözememiştik. Şu an satın alınabiliyorsa girip alırım.
 

Geri
Yukarı