Trust 22507 GXT 830-RW Avon klavye alınır mı?

Bilgisayarımı ilk topladığımda aldığım ilk klavye buydu, 2019'dan beridir en ufak problem görmedim. Üstüne dökmediğim içecek kalmadı. Kola'dan, Fanta'dan tut Noodle'a kadar döktüm fakat klavyedeki gider sayesinde etki etmedi. Klavyeyi geçen ay mekanik klavye aldığım için rafa kaldırdım hala canavar gibi çalışıyor. Konuyu hortlatıyorum ama şu an için bilgi almak isteyen arkadaşlar için yardımcı olur :)
Hâlâ alınır mı?
 
Bulabildiyseniz alınır hocam. Hala f/p olarak üstünlüğünü koruyan bir klavye.

TRUST 23761 Ziva

hepsiburada linki

Yukarıdaki daha yeni bir model mi, ergonomi olarak daha iyi geldi bana. Kendi sitesinde antighosting yok demiş ama kuponla 230' a gelecek bu ürün. Konu başlığındaki ürün mü bu mu iyi olur?

Bugün Trust Ziva yı test ettim ışıklar sönük ve malzeme kalitesi çok düşük geldi. Onun yanında Ramage Alpor Pro vardı, his olarak o daha iyi ama fiyat da farklı tabi. Trust, 2 yön tuşu ile boşluk tuşunu aynı anda algılamıyor. Sadece üst+sağ+boşluk kombinasyonu çalıştı. Wasd + boşluk( 3lü) sıkıntı yapmadı. Tuşa göre değişiyor genelde 4'ten sonrasını algılamıyor. Antigosting yok. Almayacağım galiba. Mekanik bakmaya başladım.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı