Diğer Türk Telekom Kasım Kampanyası

Bugün başvurdum telefon üzerinden fakat bana gönderilen sözleşmede soyadımda 1 harf yanlış yazılmış sorun olur mu?
Hattı getiren kurye de size geldiğinde tableti ve kimlik çipi okuyan cihazıyla bir kaç defa kontrol yapacak zaten. Herhangi bir sorun çıkacağını düşünmüyorum. TC'den eşleşmezdi zaten bence sözleşmeyi açtığınız PDF uygulamasında bir sorun olabilir.
 
Yarın son gün, peki yarın başvursak kart açılana kadar tarih geçti derler mi?
Hocam zaten sizin başvurduğunuz tarih esas oluyor. Ben hattımı aldım. Açılmasını bekliyorum. Başvurdum, ertesi gün aradılar. Onaylıyor musunuz falan kimlik seri no sordular. Daha sonra 24 saat içerisinde dijital kurye geliyor. Siz günü degistirebiliyorsunuz. Arkadaş geldiğinde sizin bulunmanız gerekiyor. Çünkü dijital imza falan alıyor. Taşıma süreci bu.
 
Kurye bugün gelecekti gelmedi telefona geciktiği için özür dileriz en yakın zamanda geleceğiz diye mesaj attılar. İyi de kampanya bugün son ne olacak benim durum acaba bilen var mı?
 
Vodafone taahhütümün bitmesine 1-2 gün kala arandım, daha önce başka bir forumda okuduğum bir yöntemle güncel tarifemi beş lira farkla yenilettim. Taktik şu:
1. İlk arandığınızda/aradığınızda güncel tarifeleri soruyorsunuz.
2. Size özel tarifeler var mı onu soruyorsunuz.
3. Mevcut taahhütlerin uygun fiyatlı olmadığını söylüyorsunuz.
4. Ardından faturasız hatta geçiş yapmayı düşündüğünüz söylüyorsunuz.
5. Size bunun mantıksız olduğunu ve neden geçiş yapmak istediğinizi soracaklar, bu soruları bir şekilde "dodge"luyorsunuz.
6. En son sizi faturasıza geçirme birimine bağlayacaklar, orada sizi ikna etmeye çalışmaları gerekiyor. O yüzden size ya yeni bir uygun tarife, ya da güncel tarifenizi yenileme teklifi yapıyorlar. Burada sizin kullanımınıza göre teklifler sunuluyor. Sonra uygun olanı kabul edip yolunuza devam ediyorsunuz.

5GB İnternet (Sonraki Aya Devirli) / 1000 DK paketi vergi dahil 42.5 TL'ye kullanıyorum. Güncel fiyatı 135 TL. Hiçbir mesuliyet kabul etmiyor olup, herkese iyi forumlar dilerim
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı