Türkiye'de satılan 3000TL klavye önerisi

RamazanQs

Hectopat
Katılım
24 Kasım 2020
Mesajlar
591
Çözümler
3
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GTX 1050 Tİ
Ryzen 3 3100
Cinsiyet
Erkek
Merhaba bundan yaklaşık 1 ay önce bu klavyeyi sipariş verdim(Amazon.com.tr) gümrükte sebepsiz yere takıldı, gelmedi. Bu klavyeyi Türkiye'den alabilir miyim? Veya maksimum 3000 TL olacak şekilde kablosuz mekanik hotswap (olursa çok iyi olur fakat zorunlu değil) tam boyut Türkiye'de satılan, mümkünse direkt mağazadan gidip alabileceğim bir klavye önerir misiniz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Nx snow versiyonu daha iyi olur biraz artarsa bütçe.
 

@cartel.exe neden direk dislike attınızki bu klavyede Gamepower ibaresi değil de Custom marka olsa beğenirdiniz.

Git al dene, çınlama sesi mi dersin, tuş basmama problemi mi dersin bunlarla boğuşursun sonra.
 
TC kimlik numarasını doğru girmişseniz gümrükte kalmaması lazım. Yurt içi şartsa bir tek Scope II NX önerebilirim.
 
2.000 TL'ye alınabilir olsa da 2900 TL edecek bir klavye değil. RX switchlerin sesi şahsen rezalet ve keycaps kırılırsa yenisini almanız mümkün değil.
 
T.C. kimlik numarasını doğru girmişseniz gümrükte kalmaması lazım. Yurt içi şartsa bir tek scope II nx önerebilirim.

Hocam bende çözemedim vallahi sipariş detaylarından kontrol ettim doğru girmişim T.C. Kimlik'de bir sorun yok müşteri hizmetlerini aradım Amazon'un gümrükten geçmemesi için bir sebep yok gibi gözüküyor yanlış bilgi vermek istemem fakat gümrük kuralları değişti oradaki bir maddeden dolayı olabilir dedi artık herhangi bir ürün sipariş etmeye korkuyorum yurt dışından Amazon'un kargo sistemine aşırı güvenirdim fakat bu olaydan sonra güvenim kalmadı maalesef anca kusura bakmayın 1 ay beklettik sizi öncelikli kargo ile 5 güne kapınızda olacak mağaduriyeti önlemek adına %50 indirim yapacağız derlerse tekrar güvenirim gibi duruyor 😂😂
 

Yeni konular

Geri
Yukarı