TV test modunda takılı kalıyor

S8leyman

Femtopat
Katılım
9 Eylül 2023
Mesajlar
23
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese merhaba, fotoğrafta da görüldüğü gibi Next adında bir uydu alıcım var ve TV'ye takınca test modu adında bir ekran geliyor ve bu ekrandan çıkılmıyor nasıl çıkabilirim bu ekrandan?

Marka: Next Kanky HD.
Not: Normalde USB kısmı boş gözüküyor ben USB bellek takınca böyle oldu.
 

Dosya Ekleri

  • WhatsApp Image 2024-04-27 at 18.32.58.jpeg
    WhatsApp Image 2024-04-27 at 18.32.58.jpeg
    159,7 KB · Görüntüleme: 24
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam dediğinizi aynı şekilde yaptım fakat fotoğraftada görüldüğü gibi USB'yi takınca.
Bellek yazıyor sadece yazılım yüklenmiyor.
USB niz FAT32 olarak biçimlendirip deneyin. USB takılı iken cihazın fişini takın. Next kumandasından yukarı yön tuşuna basın sürekli. Dualboot diye bir ekran gelmesi gerekli. Orada USB yi seçip gelen ekranda upgrade mode yazan yeri ALL yapıp start yazar ona basıp deneyin. Bu da olmazsa kurtarma yazılımını indirerek bu adımları deneyin.
 
2 ay önce satın alınmış 128 GB Kingston USB 3.2 belleğin Next mini uydu alıcısında (birkaç yıl öncesinde satın alınmış) uydu cihazından okunarak görülmemesi sorununu yaşadım. Ancak bu okunmama sorununa karşı "Text Modu" na takılı kalma (veya bu kilitlenme) durumu bende oluşmadı. Muhtemel olumsuzluk USB 3.2 bellek ile sadece uydu alıcısına bellke takılıyken görülmüş iken ayni bellek laptop ile, Windows 11 ile USB bellekteki dosyalarıyla okunup görülebiliyordu. Kolay gelsin.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı