TYT 70 AYT 10 net ile kaç bine girilir?

Neredeyse hiç çalışmamama rağmen 10 net TYT'den 65-70 netlere cıkardım. AYT tarafına ise hiç çalışmadım 10-15 net falan yapıyorum. 1 sene mezuna bırakıp 8 saat dershaneye gitsem bunun üstüne 3 saat falan da kendim çalışsam 10 ay boyunca sayısal da sizce kaç sıralama yaparım? Diploma notum 76.25

Mezuna kalmak yıpratıcı bir süreç, şimdiden buna kalmayı planlama, dershane fiyatları sürekli katlanıyor, seneye de katlanır, gidemezsen evde ders çalışmak çok zor olur. Sınava kadar elinden ne geliyorsa bastır, çalışmadan yükseltebileceğin bir şey yok, TYT 10 net zaten sallasan 15-20 çıkacak bir şey, çalışmadan yaptım, biraz daha çalışır çok yükselirim diye düşünme fena çarparsın. Gerçekçi olmak istedim, 1-2 ay çalışır boğaziçine giderim diyen arkadaşım 3 yıldır sözde hala üniversiteye gidecek, öyle ortada kaldı.
 
Hocam ben de yazılımcıyım aslında 2-3 senedir bu işi yapıyorum. Elime Almanya'ya gitme fırsatı bile geçti ama ailemin okul bağımlılığı yüzünden gidemedim. Mecbur okul okuyacağım okumuşken de en iyisini okuyayım diyorum. Sayısaldan şöyle bir 10-20 bine girersem iyi bir üniversitede bilgisayar mühendisliği okurum diye düşünüyorum.
Yazılımcıysanız sizde kafa vardır hocam.Zaten herşey ezber olmuş.İsteyip de yapamayacağınız hiçbir şey yok gönlünüzce olsun herşey Allah çabalarınızı boşa çıkartmasın.
 

Geri
Yukarı