Üniversite okunmalı mı?

Dediğim gibi problemlerim, sıkıntılarım var. Buraya anlatırdım ama derya deniz upuzun. O yüzden konu açtım. Yoksa ben ister miyim burada insanları meşgul edeyim.
Problemler herkes de var. Sınav senemde migren, tansiyon, ameliyat, ailevi ve sosyal problemler vb. problemler yaşadığım birkaç problemden bazıları. Baş ağrısından yataktan kalkamayacak durumdayken, geçmediği için sinirden kendimi bıçaklayacak durumdayken bir de o kadar çevresel baskı varken gidip de ben sırf 1 cümleyi anlayıp kavramak için 15 dk bile vermişken sizin çalışma isteğiniz varsa çalışmamanız için anca teknolojiye ve kitaba ulaşamanız lazım ki benden çok daha fazla problem yaşayıp derece yapan bir sürü arkadaşım oldu.
 
Problemler herkes de var. Sınav senemde migren, tansiyon, ameliyat, ailevi ve sosyal problemler vb. problemler yaşadığım birkaç problemden birisi. Baş ağrısından yataktan kalkamayacak durumdayken, geçmediği için sinirden kendimi bıçaklayacak durumdayken bir de o kadar çevresel baskı varken gidip de ben sırf 1 cümleyi anlayıp kavramak için 15 dk bile vermişken sizin çalışma isteğiniz varsa çalışmamanız için anca teknolojiye ve kitaba ulaşamanız lazım ki benden çok daha fazla problem yaşayıp derece yapan bir sürü arkadaşım oldu.
OKB, dikkat dağınıklığı ve DEHB var bende de. Sayısal bilimlere çalışmayı engelliyor.
 
OKB, dikkat dağınıklığı ve DEHB var bende de. Sayısal bilimlere çalışmayı engelliyor.

Psikiyatriye gitmeye korkuyorum demiştiniz, ne güzel teşhisler koymuşsunuz kendinize gidinde bir tedavi görün o zaman kimseye tedavi gördü diye işe alınmamazlık yapılmaz bu olay sadece askerde var.

Sayısal bilimlere çalışmayı engelliyor.
Sayısala çalışamıyorsanız da eşit ağırlık çalışın YBS okuyup yazılım mühendisi olun.
 
OKB, dikkat dağınıklığı ve DEHB var bende de. Sayısal bilimlere çalışmayı engelliyor.
DEHB nasıl bir hastalık bilmiyorum ama OKB ve dikkat dağınıklığının çok şiddetli olmayan hali düşünceli ve takıntılı insanların genelinde vardır. OKB'nin ağır hali sen de yoktur zaten teşhis konulmuşsa tedavi görüyorsundur.
 
Son düzenleme:
E dedim ya PC müh diye.
Hocam bir 2 yıllık mı okunur 4 yıllık mı diye konu açıyorsunuz bir ne okunur diye açıyorsunuz bir nasıl çalışır bir öyle bir böyle, PC müh. diyorsunuz birde konunun başlığına bakın.

Üniversiteye gitmek zorunlu değil sevmeyerek, istemeyerek gidecekseniz hiç gitmeyin sizin adınıza daha iyi olur bu hayatta istemediğiniz hiçbir şeyi zorunda olduğunuzu düşündüğünüz için yapmayın.
 

Geri
Yukarı