Uygun fiyatlı telefon önerisi

Hocam bilmiyorum satılır mı emin değilim, 2. eli 3000 civarı elimde 6500 TL para var. Redmi 12 gözüme güzel geldi. Onu almayı düşünüyorum. Telefonuda satmama gerek kalmaz kardeşime veririm.

Oku ondan sonra al hocam.
 
Hocam 4 GB RAM gözüme az geldi Redmi 12 8 GB RAM iki katı fark var.
RAM dışında diğer konularda Realme 9i daha önde. Böyle telefonların genellikle RAM, depolama ve MP değeri yüksek olur çünkü insanlar işlemci, lens kalitesi vs. gibi etkenlere bakmadan satın alıyorlar.
 
Arkadaşlar 2 yıl önce Tecno Pova Neo aldık aldığımız güne lanet olsun fikrimce çok kötü bir telefon kamerası rezalet Instagram bile kasıyor, son 4 5 aydır 7 8 kablo değiştirdim kabloları bozuyor çok garip bir telefon. Satıp üstüne 5000 TL ekleyip telefon almak istiyorum 2. el de olabilir önerilere açığım kamerası iyi, 128 GB, pes gibi oyunları kaldıracak özelliklere sahip olursa sevinirim.

OnePlus 7 Pro, 7T Pro'ya da bütcenize ayarlayabilirseniz 8 Pro almanızı öneririm, Xiaomi önermem asla, her ne bütçe olursa olsun almayınız. OnePlus'un kameraları fena değil ekran olarak daha kaliteliler, işletim sistemi çok çok daha iyi.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Tasarımı pek hoşuma gitmedi kral ya.
tasarımına değil de bir özelliklerini araştırsanız iyi olur, o paraya alıcağınız herhangi bir xiaomiden kat kat iyidir.

https://www.sahibinden.com/ilan/iki...iomi-12-lite-256-gb-yurtdisi-1169489311/detay Hocam bu telefon alınır mı? IMEI işi nasıl oluyor biliyor musunuz?
imei işi riskli diye biliyorum fakat bu nesli için geçerli mi emin değilim. kayıt işleminden sonra cihazının gereğinden fazla ısındığına dair şikayetler var, internetten bu model hakkında araştırmanız iyi olur.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı