Uzaylılar neden hala gelmediler?

  • Konuyu başlatan emr0
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 195
  • Görüntüleme 10B
O kadar gelişmiş intergalaktik bir ırk olsa, senin dünyana neşe saçmaya değil, anca kaynaklarını sömürmeye gelir. Yani adamlar Tip-2/3 medeniyetine yükselmiş ama sen ben gibi 100 IQ'lu primatlar ile iletişime geçiyor, sebep? Maymunlar senin ne kadar umurunda? 😅
 
Öncelikle merhaba, sizce uzaylılar neden hala gelmediler? Benim fikrim Dünya'nın etrafındaki Van Allen kuşaklarindan geçerlerse kullandıkları UFO gibi araçların bozulacak olması
Sizden bir ricam var eğer bu konuda cidden konuşmak istiyorsanız konuşun bunu söylememin nedeni sitedeki bazı arkadaşların yazdıkları cümleler.
Uzaylılar zaten binlerce yıl önce gelmişler savaşmışlar zaten. Bir çok kanıtı var ...
 
Anunnakiler diye google de arayın youtube da arayın konu ile ilgili bir çok video ve belge var.
Sümer tabletlerinde geçen gökden inenler. ama onların insanlar ile savaştığı değil bilgi verildiği yazıyor enki ve enlil savaşı da var çok uzun konular genel olarak bilgi vermişlerdir insanlara ve bana göre birbirleri ile temasa geçmemiş uygarlıkların çok benzer kutsal inançlara sahip olması bunlardan kaynaklanıyor olabilir.
 
Sümer tabletlerinde geçen gökden inenler. ama onların insanlar ile savaştığı değil bilgi verildiği yazıyor enli ve enlil savaşı da var çok uzun konular genel olarak bilgi vermişlerdir insanlara ve bana göre birbirleri ile temasa geçmemiş uygarlıkların çok benzer kutsal inançlara sahip olması bunlardan kaynaklanıyor olabilir.
Daha da incelerseniz bi savaşın olduğu ve bunun da en çetin olan kısmının da Türkiye toprakları üzerinde olduğu çıkıyor.
 
Düşük çözünürlüklü görselin gazabına uğramışsınız. Normalde o çiçek vazosu.
Kaynak: L'alieno di Saqqara
Kafatası bebeklik zamanında doğumu kolaylaştırmak için yumuşak yapıda olduğundan çok eski zamanlarda zengin ve statü sahibi insanlar bebeklerinin kafatasını bu şekilde şekillendiriyordu. Şimdi de Çinli aileler çocukların kafatasının yuvarlak ve düzgün durması için özel kask taktırıyorlar. Zaten bakarsanız gözler, dişler vs. tamamen insanla aynı. Evrenin farklı köşelerinden gelen canlıların (varsa tabii) insanla tek farkının uzun kafatası olacağı ne mâlum? "Elongated Skull" diyerekten aratabilirsiniz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı