VAC sisteminin ceza sürelerinde değişiklikler oldu

Katılım
15 Ekim 2019
Mesajlar
6.571
Makaleler
15
Çözümler
620
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar. Son zamanlarda ''Takım arkadaşım ban yedi, ben de bekleme süresi aldım.'' gibisinden konular açılmaya başladı ve kimsenin net bir bilgisi olmadığı için yanlış bilgilendirmeler mevcut.

Öncelikle VAC live'ın yavaş yavaş aktif edilmesi ile birlikte yeni çıkan bir şey bu. İlgili Steam destek sayfasını da güncelleyip bununla ilgili bilgi eklemişler:

VAC oyununuzu düzensiz olarak işaretledi

VAC'nin düzensiz oyun oynadığını belirlediği oyuncuların maçla bağlantısı kesilecek ve mevcut bekleme süresi seviyelerine bakılmaksızın en az bir günlük rekabetçi bekleme süresi alacaklardır.

Düzensiz oyun için verilen bekleme süreleri, bekleme süresi boyunca tüm oyun modlarına erişimi engeller.

VAC, grubunuzun bir üyesinin oyununu düzensiz olarak işaretledi

Düzensiz oyun nedeniyle bağlantısı kesilen bir oyuncuyla parti yapan oyuncular, mevcut bekleme süresi seviyelerine bakılmaksızın bağlantısı kesilen oyuncuyla aynı minimum bir günlük rekabetçi bekleme süresini alacaklardır.

Düzensiz oyun nedeniyle VAC bağlantısı kesilen bir oyuncuyla parti yapmak için verilen bekleme süreleri, bekleme süresi boyunca tüm oyun modlarına erişimi engeller.

Gördüğünüz gibi bu bekleme süreleri yeni. 30 dakika > 2 saat > 24 saat > 1 hafta şeklinde devam eden, hileyle veya düzensiz oynamayla alakası olmayan bekleme süreleri ile alakası yok. Yani bu bekleme süreleri hep minimum 1 günden başlayacak.
 
Son düzenleme:
Bu düzensiz oyundan kasıt nedir? Onu anlayamadım.

Sanırım insanüstü reaksiyonlar gösterek oynama. Örneğin aimlock hilesi kullanan birinde absürt bir şekilde crosshair'in hızlıca kafaya kilitlenmesi gibi durumlarda sistem olağandışı oynayış olarak algılıyor gibi olabilir.
 

Geri
Yukarı