Valorant'ta dokular geç yükleniyor

ahlatt.r

Centipat
Katılım
30 Mayıs 2022
Mesajlar
264
Yer
Tekirdağ
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GTX 1060 3 GB
R5 5600
8X2 3200 MHZ
A320M-F
FSP PSU
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Sayın Technopat ailesi son güncellemeden sonra Valorant dokular geç yükleniyor herhangi error almıyorum oyuna yavaş girmiyorum bazen oluyor bazen olmuyor. Hatta dokular yüklenmediğinden v tuşundan konuşamıyorum ve yazdığım şeyler geç gidiyor. İnternettendir dedim sabit 14 ping ve 38 Mbps kadar alıyorum. SSD'ye kurulu Gigabyte SATA 3 2.5 inç testleri yerinde yaptım sağlık durumu 98'de SSD'min ocakta alındı. RAM testi sorun yok Memtest86 ile test edildi. Ekran kartı PH-GT1030 ASUS fanlı olan modeli 2 GB GDDR5 işlemci i5 3570 3.4 GHz 4 çekirdek. Bu sorun nasıl çözülür format atmak istemiyorum.
 
Hocam konuyu hortlatmışssınız. Ben de düzeldi, 2 şeyden şüphe duyuyorum. Local klasörüne girin oradaki Valorant klasörünü silin ve sadece oyun içi grafik ayarı yapın eğer olmaz ise ben bilgisayarı değiştirdikten sonra düzelmişti.

Kral her şeyi denettirdiler benim modemden kaynaklı oyunun chat IP'sinden testler yaptım hepsinde packet loss cıktı bana dedilerki internetinin ping değerleri gayet iyi fakat modeminden kaynaklanan operatör taraflı bir packet loss var dediler ve gerçektende öyle internee girip araştırdığımda Türk Telekom kullanan çoğunluğun bu sorunu yaşadığını fark ettim çünkü benim bilgisayarım i5 12500H RTX4050 Acer Nitro 5 böyle bir sorunun PC'den kaynaklanmasının imkanı yok aynı sorunların benzerlerini Battlefield tarzı oyunlarda da yaşadım ve modemden yaşanan sorunlar bunlar net çözüm bu, ayrıca internetimde 1000MBPS bir internet buna rağmen işte böyle bir sorun yaşanıyor.
 

Geri
Yukarı