Valorant'ta nasıl gelişilir?

the_darkeness

Decapat
Katılım
8 Kasım 2021
Mesajlar
146
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selam arkadaşlar, bilgisayarımı yeni aldım (1 ay oldu). Benim önceden bilgisayarım vardı fakat hiç FPS geçmişim yok anca int kafe oda birkaç el için. Oyunu internet kafede derecesiz maçta 5-6 kil alırken şimdi bazen 20-30 kil alıyorum. Tabii ki her zaman böyle değil. Demir 3'üm ve önceden hiç FPS geçmişim olmadığından zorlanıyorum aim her maça girmeden önce çalışsam da yine de biraz zor adam vuruyorum. Dereceli maçtayken kaybettiğimiz zamanlarda ilk 3'e giriyorum neredeyse ama kazanırken de sonuncu oluyorum. Canımı çok sıkıyor. Poligon'da orta modda en yüksek 17 yapabildim kolay modda ise fullüyorum. Sorum ise şöyle. Sizce çalışıp daha da geliştirebilir miyim kendimi? Ve ayrıca maçtayken sürekli sıralamaya çok dikkat ediyorum bu alışkanlıktan da vazgeçebilmek istiyorum. Yardım edin. Eğer demir 3'ü geçemezsem bırakacağım oyunu.
 
Demir rankından tek başına girerek çıkması zor (denendi onaylandı). Arkadaşların varsa onlarla gir çünkü demir de ya smurf geliyor ya da gerçekten adamın ayağına bakarak oynaya adamlar geliyor. onun dışında daha 1aylık bir oyuncusun moralini bozma devam çalış, valoya ilk başladığım yıl bende demirden çıkamıyordu sonra bir şekilde çıkınca gerisi geldi.
YKS sınavı mı bu çalışıp gayret edip aylarca çalışıp tüm zorbalara karşı üniversite kazanmak gibi uğraşalım :D
 
Bende demir3 olarak başladım oyuna ve şu anki rankim immortal yaklaşık 1.5 yılda bu ranka kadar çıktım Poligon'da kolay, orta yerine zor modu deneyin ilk 1-2 hafta çok zorlanırsınız fakat aim konusunda çok işinize yarayacaktır Valorant oyunu ile ilgili içerik üreten yüksek elo oyuncularının videolarını izleyerek oyun bilgisi olarak kendinize bir şeyler katabilirsiniz mesela Combatry'i örnek verebilirim yukarıda bir arkadaşın da dediği gibi attığınız bir DM maçını videoya alıp buraya atarsanız yaptığınız bariz hataları söyleyebilirim.

Hocam Instagram'ınızı veya discordunuzu atın bir ara atarım.
 
Valla bende yeniyim internet biraz sıkıntı oluyor onun dışında iyi idare ederim ama bu oyun bir garip ya önceden şeydim milleten şey al onu koy sens felan ama şimdi kendim sens buldum ve iyi ortalama ama internet sorun işte herşey zamanla oluyor knk
 
Hocam eğlencesine girmeye çalışsam bile insan sinir krizi geçiriyor. Çoğu FPS oyunu böyle maalesef.
Aman diyeyim hocam Valorant'ın TR kitlesi ile aynı oksijeni bile almayın, CS2'deki Ruslar daha iyi suka blyat diyip oyunu oynuyorlar, ingilizce bilenlerle çok iyi anlaşıyorum. Valoda vurduğun adam ölmüyor 300 tane skill var oyunda saçma sapan iş.
 
Bilgisayarınız çok kötü değilse DM girerken OBS gibi bir programla DM'nin videosunu çekip burada paylaşabilir misiniz? Ayrıca oyuna daha 1 ay önce başlamışsınız, bu işlere biraz daha zaman tanıyın diyorum, ben de demir 2 başlamıştım ve gümüşe çıkmam neredeyse 2 yıl sürmüştü. Son olarak bir tavsiye vereceğim, yolun başındayken bırakın bu oyunu.

Hocam 1 tane video çektim Discord'ya da instagramınızı yazın atayım ben size.

Aman diyeyim hocam Valorant'ın TR kitlesi ile aynı oksijeni bile almayın, CS2'deki Ruslar daha iyi suka blyat deyip oyunu oynuyorlar, İngilizce bilenlerle çok iyi anlaşıyorum. Valorant'ta vurduğun adam ölmüyor 300 tane skill var oyunda saçma sapan iş.

TR serverında oynamıyorum zaten Frankfurt daha keyifli geliyor.
 
Son düzenleme:
Valorant başka, CS'de bu kadar kanser olmazsın, oyun renkleri yüzünden bağımlılık yapıyor.
CS 1.6 Valorant modunun bile Valorant'tan daha iyi olduğu kanaatindeyim, sırf yaşı küçük kitleyi çekmek için böyle bir oyunumsu şey yapmışlar, rank kasmaya da değmez diye düşünüyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı