Valorant'ta yücelik 3'ten elmas 2'ye düşmek

mehmetcbb

Hectopat
Katılım
30 Ekim 2021
Mesajlar
2.118
Çözümler
13
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
PALIT GTX 1660 6GB

Intel Core i3 10100F

MSI H510M-K PRO

Kingston 2x16GB DDR4 RAM

240GB HP SSD

2TB Western Digital HDD
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlarınız ile gireceksiniz, bu işin pek fazla çözümü yok. Takım oyunu oynuyoruz, tek başınıza maç kurtarmak zor olur. Topluluk sunucularından insanlarla tanışarak oynayabilirsiniz.
 
Valorant'ta rank düşmek çıkmaktan daha zor, demek ki yüce 3 oyuncusu değilsin smurfler denk gele gele çıkmışsın. Eğer tanıdıklarınla girersen sürprizlerle karşılaşmazsın biraz daha rank atlarsın.
 
Valorant kitlesinin geneli çocuklardan oluşuyor hocam arkadaşlarınızla infolu oynarsanız kazanma şansınız artar olmuyorsa da gece geç saatlerde küçük yaş kitlesinin olmadığı zamanlarda rekabetçi girin en azından toksik oyuncularla karşı karşıya gelmezsiniz.
 
Valorant kitlesinin geneli çocuklardan oluşuyor hocam arkadaşlarınızla infolu oynarsanız kazanma şansınız artar olmuyorsa da gece geç saatlerde küçük yaş kitlesinin olmadığı zamanlarda rekabetçi girin en azından toksik oyuncularla karşı karşıya gelmezsiniz.

Çok çoluk çocuk olduğu doğru, ama ben genelinin çocuk olduğunu düşünmüyorum. Oyunun yaş ortalaması 14-16 falan gibi sanki.
 
Çocuk deyince benim aklıma 13 yaş ve altı geliyor genelde hocam, bu gruptakilerin borazan gibi sesi oluyor genelde.

Hocam artık 13 yaşındaki çocuklarla 15-16 arasında fark kalmadı bence ya hepsi aynı bir yere kadar :D
 
Ben ayıptır söylemesi 25 yaşındayım Valorant'ya girince zekamı düşürüp özürlü tavırlarla oynuyorum sıfır ciddiyet, kitleye daha adapte hissediyorum. Umarım rank atlamazsa Win almazsa kafayı yiyen arkadaşların maçına technopatçılara denk gelmiyorumdur.
 
Arkadaşlar yücelik 3'ten dia 2'ye düştüm ne yapsam maç kazanamıyorum. Taktik verir misiniz? 5 gün ara verdim yine aynı takımlar kötü geliyor, benim de kötü olduğum maçlar oluyor kazanamıyorum.

Tracker https://tracker.gg/valorant/profile/riot/hennzy#audi/overview
Merhaba hocam aynı sorunu defalarca yaşayan biri olarak yaklaşık 3-4 senedir oyunu oynuyorum max yüce3 cıkabildim gördüğüm kadarıyle elohell'e düşmüşssünüz defalarca başıma geldi immo yüzü göremedim tecrübelerime dayanarak öncelikli olarak TR servera girmeye ara verin ne olursun TR serverı oynamak için değil çoğu TROOL ve TAŞINMAK için oyunda takımında 40-25 arası vuran yoksa kaybediyorsun düşük eloda TR serverı seni dahada kötüye taşır frankfurt ve paris dene her nekadar frankfur tr serverı2 gibide olsa en azından orda maç dönüyor oyuna odaklan mentalini düşürme ve en önemli takımla iletişim halinde ol iyi şanslar :)
 

Geri
Yukarı