Vatan Bilgisayar, bal satmaya başladı!

Vatan Bilgisayarın sahipleri Ardahanlıdır. O yörede geçim kaynakları sınırlı olduğundan Ardahan, Kars, Iğdır bölgesindeki sanayici ve iş adamları tarafından bir işletme kurulmuştur.Bu işletme bölgeye yatırım ve istihdam sağlamak amaçlı kurulmuştur. Vatan Bilgisayar sahipleri de bu vakıfa destek verenlerdendir. O ballar eşi bulunmazdır ve her yerde de satılmaz. Bu nedenle Vatan'da o balların satıldığını görebilirsin...

Yazı alıntıdır. Vatan bilgisayarın birçok mağazasında daha geçen sene görmüştüm. Şubelere giden birçok kişi zaten biliyordur.
 
Geçenlerde fan almaya gittiğimde gördüm, aldım. 600 çeşit çiçekten derlenmiş özel bir bal olduğu yazıyordu üstünde. Çiçek balı sevmem zaten ama yine de güzel.

TED'de bununla ilgili bir bölüm vardı, pazarlama ve reklam stratejisi üzerine. Mesela kipadasınız, süt ve süt ürünleri reyonunun sonunda alakasız bir ürün gördünüz, istem dışı olarak o ürünü normalde gördüğünüzden daha fazla alasınız geliyor, adamlar bunu deneyip istatistiğini çıkarmış. Yani şu da olabilirdi vatanda, tam kasaya geçtiniz , o da ne ! t-shirt standı. :D

Neyse konuya gelelim bence garip bir durum yok, ayrıca uzun zamandır var bal satışı.
 
Vatan Bilgisayara gittiğimde hep görüyordum. Ama internet sitesinde ilk defa gördüm. Kilosu 23TL denk geliyor. Bal deresi gibi olmasın buda. :)
 
:D :D
Ekran Alıntısı.PNG
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı