Vatan Bilgisayar PC Montajı Yapıyor Mu?

Arkadaşlar eğer orijinal windows 8.1 alırsanız işletim sistemi kuruyorlar. O yüzden ben internetten indirmenizi tavsiye ederim.
 
Vatan'da denk geldiğiniz elemana bağlı olarak kasa toplama işi değişebiliyor, kablo yönetimi yapmıyorlar ve 5 milyara aldığınız bilgisayarı 5 dakikada toplamaya çalıştıkları için berbat bir halde bırakıyorlar. Siz en iyisi toplatın, eğer parçalarda vs. sıkıntı yoksa evde kablo düzenlemesini tekrar yaparsınız
 
Windows 8.1 Pro ev için çok gereksiz onun yerine Windows 8.1 SL Alabilirsin 252 TL ev için yeterli. Zaten Pro genellikle iş in kullanılıyor. SL ev için yeterli dediğim gibi 252 TL.
 
Toplamayı düşündüğüm bilgisayarın tüm parçalarını Vatan Bilgisayar'ın sitesinden sipariş etmeyi düşünüyorum. Bilgisayar bana toplanmış olarak gönderilmez değil mi? Emin olmak için soruyorum çünkü güvenemem, tüm parçaları, kabloları ve vidaları bizzat kendim takmalıyım.
 
Bildiğim kadarıyla işletim sistemini para ile satın almazsanız kurmuyorlar.
Ayrıca kendiniz kurmanızı tavsiye ederim, pek özen göstermediklerini düşünüyorum.
Bios ayarlarını vs sitedeki rehberlerlede halledebilirsin.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı