Vatan Bilgisayar'a ne oluyor?

Taha Resul

Kilopat
Katılım
1 Temmuz 2014
Mesajlar
277
Makaleler
1
Yer
Ankara, Turkey
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar önceden Vatan Bilgisayarda en fazla 1-2 tl lik bir artış olurken sabah 2020 tl olan sepetim şu anda 2102 tl. Bu ani artışın sebebi ne olabilir?
 
Aynı sorunu bende merak ediyorum gerçekten bu konu hakkında aydınlatırsanız sevinirim arkadaşlar. Dolar kurunda herhangi bir değişiklik olmadan 3200 TL olan bir bilgisayar 3655 TL nasıl oluyor anlamış değilim.
 
Dolar, Tayyip, stok azlığı, depoda çıkan bir yangın, taşımacılıkta meydana gelen bi' sorun, teknik arıza, Orta doğu daki savaş, seni sevmemişlerdir belki, Nuri Vatan sinir krizi geçiriyordur belki. Neyse ben çok saçmaladım, hiçde yardımcı olmadım kabul. Hakkettim ben cezayı.
 
Dolar zirve yaptı, genel sorun o. Daha önce de (5 ay önceydi sanırım) olmuştu. O zaman 2,30 olmuştu tabii. Şimdi 2.19'la kapattı günü.
 
Vatanda fiyatlar sabit değil ki ben bunu anlatmaya çalışıyorum. Bu kadar büyük ve ciddi satış yapan bir kurum oyuncak gibi fiyatlarla oynayıp duruyor.
Kesinlikle dolar kuruyla bir alakası yok. Monitör bugün 500, yarın 650, ertesi gün yine 500 oluyor. Monitörün 500 olduğu gün dvd yazıcı 100 tl oluyor. Onun fiyatı düşüyor ekran kartına biraz yükleniyorlar vs vs... Hepsini bir anda topladığında 100-150 TL daha ucuza alabilecekken, fiyatların sürekli değişmesi sepetinizdeki maliyeti artırıyor.
E insanlar da montajdan anlamıyor, hepsini aynı anda alıp toplatayım diyor. Haliyle ufak bir vurgun yapıyor vatan sizden.
 
Vatanın sitesinde herşeyin altında dolar fiyatı da var. En altta da aldıkları döviz kuru. Vatan dolara göre satış yapıyor. Dolar arttıkça fiyatlar da artıyor.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı