Video İzlerken ve Oyun Oynarken Bilgisayar Kapanıyor

Kutucuklar bitmedi ama :D
hjkhjkhjk.png
 
Isınma yoksa bile kesinlikle bir zorlama var. Bilgisayar zorlanmasa niye kendi kendini kapatsın. Tabii uzaktan kontrol virüsleri kapmamışsan. Trojan gibi programlarlada PC nizle oynuyo olabilirler.
 
Uzaktan kontrol virüslerine açıklık getirir misin ? Ayrıca kim niye oynasın benim bilgisayarımla :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İşte bilemem artık PC ye virüs kapmamışsan öyle bir şey söz konusu olamaz ama yediysen virüsü senin PC ni uzaktan kontrol edebilirler adamlar bu işi eğelence için yapıyor maalesef virüs taramasıda yap trojan gibi bir virüs yani truva atı diyede geçebilir haber edersin . :(
 
Nerden biliyorsun kardeş alakası olmadığını bende zaten kesin var demiyorum ama bi ihtimal olabilir yani açıp PC yi kontrol etmedin ki nasıl bukadar emin olabiliyorsun ?
 
Arkadaşlar yazdıklarımı tam anlamıyla okumadan yorum yapıyorsunuz . Ben burda illaki virüs var demiyorum PC zorlanıyor diyorum ısınmadan dolayı veya başka bişeyden dolayıda olabilir. Sametin dediklerini uygula hiç birşey yoksa son ihtimal ve ufak bir ihtimal bu dediklerim olabilir diyorum. Arkadaşı tam anlamıyla herşeyden bilgilendiriyorum konuyu daraltmaya değil açmaya çalışıp cözüm yolu bulmaya çalışıyorum.
 
Peki ısınma ile alakalıysa ne yapmam gerekir ? Fanlardan falan olabilir mi ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı