Vodafone nasıldır?

Türk Telekom üzerinden alacağınız hizmet kalitesi nasılsa bire bir aynısı fakat yeni kurulduğu için çağrı merkezi hizmet kalitesi henüz zayıf, ayrıca Telekom diğer sağlayıcıların abonesi olanlara el altından zorluk çıkartıyor. İşlem sırasını geriye atıyor, apartman ankastresi'ne dokunumuyor vb. Bu durumu tüm ISS firmalarına yapıyor.
 
Benim merak ettiğim sey su bu ulkeye ne zaman isini duzgun yapan bir internet firmasi gelecek turk telekom yonetiyor interneti neredeyse ama onlarda isini duzgun yapmiyor cunku rakipleri yok nasil olsa tek biz variz bu sektorde kafasinda olduklari icin bugun biz bu haldeyiz.
 
Bende çok kararsızım. Bizim apartmanda da 85mbit kadar destek varmış. Ama sanırım TV'si olmadığı için çok işime gelmeyecek. Benim IPTV'de ihtiyacım var. Aklımda tek seçenek Superonline gibi.
 
Zaten Aralık'ta değiştireceğim için şu yeni yapılan girişimlerin de ilerlermesini bekleyeceğim. Buralarda fiber net bulamıyorum umarım döşemeye başlarlar :D en iyi ping performansı için fiber mecburi.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı