Web site nasıl görünecek?

Merrtqt

Femtopat
Katılım
22 Şubat 2024
Mesajlar
5
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, smm panel sitesi açmayı düşünüyorum ama açtığım zaman insanlar beni nereden nasıl bulacak merak ediyorum arkadaştan gördüm haftada 2K 3K alıyor insanlar sitesini nasıl buluyorlar merak ediyorum bilginiz varsa yazabilir misiniz?
 
Reklam vermesi yasaktır. Reklam verirsen google onaylamaz, tekrar tekrar denersen banlanabilirsiniz. Bu yüzden farklı yöntemler ile google'yi kandırarak reklam çıkıyorlar. Bu yöntemi bilen kişilere ücret ödeyerek reklam verdiriyorlar. Google botları siteni kontrol ettiğinde sıradan bir haber sitesi gibi görüyor, ziyaretçiler tıkladığında smm panel olarak görüyor. Bu arada sektörde bu yöntem ile reklam veren çoğu kişi google'nin ücretsiz reklam bakiyesi fırsatını tekrar tekrar kullanarak maliyeti düşürüyorlar. Tık başına 50₺ ile çalışan bile var nasıl olsa bedavaya geldiği için. Siz bu yöntemleri bilmeden reklam verdirmeye çlıştığınızda ne onların daha üzerinde çıkabilirsiniz nede kâr edebilirsiniz.

Bu anlattıklarım google tarafıydı. Sitenizi instagramda veya youtube'da fenomenlere para ödeyerek de tanıtabilirsiniz. Smm panellerin kâr oranı düşüktür genelde paket satış öneririm.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı