Western Digital Garanti Kalitesi

9544

Kilopat
Katılım
4 Haziran 2012
Mesajlar
7.004
Makaleler
46
Çözümler
5
Yer
Dark
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
WD 3.5" Caviar Blue 500GB hardisk bariz şekilde bağıra bağıra bad sector veriyordu HDTune bunu doğrulayan sonuçlar verdi, sabit diski kulağınıza yaklaştırıp salladığınızda tıkırtı geliyordu, aldığımız vatanbilgisayar şubesine götürdük garanti işlemleri için.
Garanti sonuçlandı olumsuz olarak ve sabit olan ve düşme vs olayı yaşamadığı halde bu disk düşmüş hasar almış denilerek işlem yapılmadan geri gönderildi.

Bu yazı burada dursun zamanla böyle sorunlar birikir belki biraz daha dikkatli davranır garanti görevlileri.
 
Ürün fiziki hasar almadığı halde bunu söylmeşlerse size büyük terbiyesizlik. Biz WD. Cav Green'e ayağımız takıldığı için 2 metreden kutu ile beraber düştü. Ürünü ganrantiye gönderdik ve sorunsuz değişim oldu. İtiraz ediniz.
 
Ürünün düştüğü, darbe yediğine dair kanıt sunmaları gerek ki böyle bir kanıt sunmaları imkansız görünüyor.
HDD'yi tekrar götürüp "Heeyyt" diye bağırmanız bile değişim için yeterli gelecektir kanısındayım.

Yine şiddet, yine şiddet, ne olacak bu halimiz Allahım :rolleyes:
 
Yeni HDD alındı zaten.
Vatan şubesindeki personel garanti konusunda iyi yardımcı oldu, ortalama 10 taneden 8 tanesine değişim veriyorlar buda size denk gelmiş dedi, netice ayı olur dedi tekrar yollayacaktık biz.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı