Win10 ücretli olduğunda temiz kurulum nasıl yapılacak ?

Marshmallow

Hectopat
Katılım
11 Ağustos 2014
Mesajlar
294
Makaleler
1
Yer
Dikmen/ANKARA
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Temmuz ayında Win10 ücretsız yükseltme programı bitiyor. Peki temmuzdan sonra elimdeki uefi Win10 kurulum usb'sini kullanarak Win10 yüklemeye çalıştığımda(temiz kurulum amacıyla olabilir) Win10 anahtarı mi isteyecek benden?
 
Eğer kullandığın key retail ise sorun yaratmıyacaktır. Anakartın internete bağlandıktan sonra Windows'un orjinal olacaktır.
 
Windows 10 yükleyip sistemi etkinleştirdiyseniz, aynı sisteme istediğiniz zaman Windows 10 temiz kurulum yapabilirsiniz. Ürün anahtarı sorulduğunda ürün anahtarı girmeden adımı atlayın. Donanım kimliğiniz üzerinden internete bağlandığınızda Windows Update servisi çalışıyorsa etkinleştirme gerçekleşecek.
 
Selamlar. Ben Microsoft ile görüştüm ve bana verdikleri cevap şöyle: Eğer sisteminizde ana bileşenleri değiştirirseniz (anakart gibi) o zaman ürün anahtarı varsa eğer onunla etkinleştirebilirsiniz zaten anakartın seri numarasıyla ilgiliymiş dijital destek olarak etkinleşiyor dendi ben bi çok kez format attım hiçbir sorunla karşılaşmadım
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı